Прочитаєте за 3 хв 20 Лип 2022

Quiksilver x Stranger Things: ласкаво просимо до Хоукінса!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Це сталося! В очікуванні нових епізодів подивіться, що підготував культовий серфінг-бренд. Колекція Quiksilver x Stranger Things переносить нас у 1986 рік і світ наших улюблених героїв Хоукінса.

Ласкаво просимо в 1980-ті!

Це було легко передбачити! Четвертий сезон культового серіалу «Stranger Things» подарував нам багато екшену, захопливих моментів й іноді жахливих пригод у нашому улюбленому Хоукінсі. Боротьба з Векною та спроба врятувати своїх друзів – це ще не все… Поряд із сюжетом не менш важлива супутня атмосфера серіалу, яку вихопили з середини 1980-х. Тут і найкраща музика того десятиліття, яка зараз переживає другу молодість, багато поп-культурних присмаків, а також мода. Помилуватися є чим! Від одягу в стилі панк до неонового спортивного одягу. У цьому сезоні представлені всі найгарячіші тенденції тогочасної моди. І тепер ви можете ознайомитися із ними!

Хто буде вашим героєм?

Автентичні стилі епохи були відтворені Quiksilver, який раніше розробив деякі луки для героїв шоу. Тепер бренд об’єднав зусилля з Netflix, щоб створити колекцію, присвячену шанувальникам Stranger Things з такими елементами, як футболка Argyle Surfer Boy Pizza та футболка Mike’s Surf.

4 світи Stranger Things

На додаток до цих позицій, добре відомих фанатам серіалу, Quiksilver також випустив 4 речі, які переносять нас до місць у “Stranger Things”. Серед них Ленора Хіллз, натхненна новим будинком Джойс, Джонатана, Вілла та Од у Південній Каліфорнії. Крім того, у Golden State колекція The Surfer Boy Pizza має щось на зразок уніформи Аргайла, в якій він завзято обслуговував клієнтів, які жадали ананасової піци.

 

Наступні капсули мають дещо суворішу атмосферу, що асоціюються із корінням серіалу, дія якого спочатку відбувається лише в Хоукінс. Лінія Hellfire Surf Club поєднує в собі фірмовий серфінговий стиль Quiksilver із лайфстайлом гравців у Dungeons and Dragons. Колекція The 1986 Collection, натхненна серіалом The Upside Down, представляє вінтажні елементи у стилі 1980-х.

Читайте інші статті