Прочитаєте за 2 хв 21 Лип 2022

З чим носити лавандовий колір? Нова порція натхнення!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

У цьому сезоні нас зачаровує чарівний Прованс, і з усіх відтінків фіолетового ми відчуваємо особливу прихильність до… лавандового! Дізнайтеся, з чим найкраще поєднувати цей колір.

Відтінків фіолетового досить багато, від насичених пурпурових до пастельних. Лавандовий колір дуже ніжний, витончений і жіночний. Вже кілька сезонів б’є рекорди популярності. До яких кольорів підходить? З чим його поєднувати? Якщо ви не знаєте, обов’язково перегляньте наші улюблені колірьові поєднання із лавандовим у головній ролі!

Лавандовий колір – який це відтінок?

Лавандовий – світлий, приглушений фіолетовий тон. Його асоціюють з однойменною рослиною – лавандою. Крім того, він нагадує про безтурботне літо та спекотні вечори. Це світлий, чарівний колір, який пасує багатьом типажам. Крутий варіант підкреслить красу як шатенок, так і блондинок завдяки своєму холодному відтінку. Він також чудово пасує жінкам у віці і тому є своєрідним винятком серед пастельних відтінків.

З яким кольором поєднувати лавандовий?

Найбезпечніше поєднання, звичайно, з нейтральними, стриманими кольорами. Тому додавайте в образ чорний, коричневий або різні відтінки бежевого. Тоді ніжно-фіолетовий одяг або аксесуар стане яскравим акцентом. Відтак, відтінок білого додасть нашому поєднанню свіжості і ще більшої витонченості. Ви також можете сворити контрастний лук у поєднанні зі синім, особливо джинсом. Однак важливо підбирати різні тони, інакше вони будуть зливатися один з одним. Зелений, безумовно, буде неочевидним вибором. Який колір поєднується з лавандовим? Однозначно оливковий! Так ви створите смачну суміш, яка стане чудовим щоденним варіантом. Щодо кольорів металік, то варто зробити ставку на срібло. Завдяки цьому образ набуває вишуканості та ефекту сяйва.

Ідеї стильних образів із лавандовим

Колір лаванди з’являється на всіх можливих матеріалах, від тілесного оксамиту до повітряного та романтичного мережива. Поєднуйте яскраву фіолетову сукню зі сріблястими туфлями на підборах і стриманою маленькою сумочкою – чудовий образ на вечір. Вдень оберіть кросівки і просторий шоппер, а також лавандову куртку. Доповнити спортивний наряд можна кросівками, бежевим світшотом з капюшоном і кепкою. З чим поєднувати лавандовий? З чорно-білим одягом, тобто з вічною класикою. Ви можете використовувати цю популярну комбінацію з футболками, спідницями або брюками ніжного фіолетового відтінку. Вони одразу отримають модну перевагу! Якщо ви не наважуєтеся носити одяг у цій колірній гамі, купуйте лавандові аксесуари. Це простий хід, щоб додати нотку сучасності вашому мінімалістичному стилю. Запевняємо, вони виглядатимуть надзвичайно!

Читайте інші статті