Прочитаєте за 3 хв 22 Гру 2021

Новорічні outfits – готуємось до свят!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Свята не за горами! Час зустрічей з друзями, сімейних обідів та корпоративів ми вважаємо відкритим! А ви вже знаєте, що вдягнете на святкування? Надихайтеся пропозиціями наших стилістів!

Активні свята

Свята – це не тільки краватка, зав’язана на шиї, сережки з перлів і жорсткі лацкани піджака. Проведіть цей час так, як вам подобається! Якщо ви хочете максимального комфорту, і замість того, щоб сидіти за столом, ви віддаєте перевагу тривалій прогулянці або подорожі – вперед! Зробіть свою грудневу поїздку приємною за допомогою зручного та теплого стилю. Широкі штани, що не сковують рухів, чоботи на товстій підошві, вовняний светр і піджак, що облягає фігуру, також можуть стати чудовим святковим вбранням!

Святкування в паризькому стилі

Елегантно, але з ноткою безтурботності? Надихайтеся паризьким стилем it-girls. Маленька чорна сукня або штани зі стрілкою і короткий светр з ретро-шлейфом можуть зробити ваш святковий наряд абсолютно в новому стилі. C’est la vie Parisienne!

Гарячі тенденції посеред зими

Модниці, ваш час! Якщо ви хочете порушити різдвяну рутину і придбати стильний комплект, але водночас не шаблонний, виберіть костюм. Але не будь-який! Твідові комплекти, що складаються з піджака в клітинку і спідниці, побачили світ 100 років тому завдяки знаменитій Габріель Шанель – давайте підхопимо цю ідею з невеликою модернізацією. Виразні візерунки, крій oversize, зимовий «важкий» матеріал і витончені аксесуари змусять вас одягати такий костюм не тільки на свята.

Готові сяяти?

Іноді доводиться залишати затишні чотири куточки, освітлені сяйвом ялинки, щоб відвідати друзів на різдвяну вечірку або рідних на святкову вечерю. У вашому розпорядженні є універсальний варіант для святкування – сукня і верхній одяг, тобто класичне пальто. З цих 2 елементів гардеробу можна створити дійсно цікаві комбінації, натхненні святковою атмосферою чи поєднанням наймодніших кольорів року. Також візьміть сумочку, взуйте чоботи або черевики і впевнено вирушайте у свою різдвяну пригоду.

Читайте інші статті