Прочитаєте за 2 хв 15 Жов 2021

Comfy pop-up store: почнемо з комфорту!

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 2 хв

Осінь – не літо! Глибокі думки, чи не так?:-) Та це ми до того, що нехай осінь і не така тепла чи сонячна, це не привід виходити із зони комфорту, ну, принаймні, у випадку із одягом. Розглянемо 3 варіанти для уікендового чилу та відпочинку після роботи.

Спортивний костюм is the best!

Думаючи про “комфорт”, одразу ж виникають асоціації із зручним спортивним костюмом. Цьому елементу гардеробу, який ніколи не відігравав головних ролей у повсякденному житті, вже більше 100 років, уявіть! За десятиліття він перетворився зі спортивної форми на outfit, що ідеально пасує для тренувань, такого актуального тепер варіанту домашнього офісу або цілої купи випадків, коли треба виконати масу справ і все бігом. Словом, незамінна річ всюди, де хочеться відчуття свободи і нескутості чим би ви не займались. І от тоді, коли ви сповна оціните універсальність спортивного костюму, м’якість матеріалу та крій, адаптований до кожної фігури, ми вас попереджаємо – це не закінчиться одним комплектом. 😊 У будь-якому випадку, чим більше світшотів, худі та джогерів у вашому гардеробі, тим більше у вас можливостей для вибору (адже домашні капці чи кросівки – це далеко не все, що можна поєднати із спортивним костюмом).

Загортайтесь у комфорт!

Затишок, комфорт – це тепло, м’якість, свобода… Спробуйте знайти його у грубших трикотажних тканинах, в’язаних плетіннях, додатково підкреслених привабливим візерунком. Запросіть у свою власну зону комфорту традиційні светри, гольфи-oversize, пуловери та трикотажні сукні. Насолоджуйтесь ними вдома та на свіжому повітрі у поєднанні зі спортивним костюмом, сорочкою- oversize або кежуал денімом – вони втілять найочікуваніші сподівання осіннього затишку.

Як ковдра!

Восени сидіти вдома не варто! Гарячий чай на веранді з видом на туманний краєвид, прогулянка з собакою чи пікнік – це лише деякі з видів активного відпочинку. Все, що гарантує зігріти вас, варте золота! Наприклад, легкий пуховик, куртка, що захищає від вітру, безрукавка, яка давно закріпила за собою звання надійного рятівника у холодні дні. Можна носити її немов теплу ковдру поверх спортивного костюму, трикотажної сукні, светра із джинсами – вона чудово пасуватиме до будь-яких випадків.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті