Прочитаєте за 5 хв 09 Вер 2021

6 фасонів сумочок, які Ви повинні мати в сезоні AW’21

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 5 хв

Ефективні, практичні, на всі випадки життя… Такі моделі правлять цього сезону!

Модні жіночі сумочки – з хутром

Вашій сумочці буде тепло! У цьому сезоні домінують м’яке хутро, велюр, помпони та дублянки, але у досить незвичайній формі – вони прикрашають жіночі сумочки. Іноді повністю огортають вироби, створюючи пухнасту структуру, інколи є просто прикрасою, на приклад, у вигляді смужок або обрамлення, але в кожному варіанті виглядають цікаво. Хутряні моделі доступні як у міні, так і в максі версіях. Сумочки чудово поєднуються зі шкіряною курткою, вовняним пальто і трикотажною сукнею.

Стильний фасон 2021 – shopper

Такий вид жіночих сумочок відомий давно, але останнім часом став тріумфальним. Для шополіків і любителів мати все під рукою, у нас є чудова новина – shopper залишається з нами! Величезна модель, зазвичай прямокутної форми і з довгими ручками, буде чудово поєднуватися із тренчем, жакетом oversize і, недбало накинутим, кардиганом. У сезоні AW’21 вітаються сумочки з „м’ясистого” матеріалу і стьобаного ortalio (точно такого ж, як у пуховиках), а також шкіряна класика. Якщо Ви хочете виділитися, виберіть насичений колір, такий як кобальт, рожевий або виразну текстуру.

Моделі з біжутерійними елементами

Нехай довші осінні вечори будуть осяяні сяйвом, що випромінє Ваша сумочка, завдяки біжутерійнии деталям. Ланцюжки, що замінюють ремінь, все ще популярні, хоча масивні ланки іноді лише для прикраси. Популярні також металеві, золоті та срібні значки, логотипи та заклепки, розташовані на ефектних композиціях. Деякі бренди наважуються на більше і покривають сумки дрібними перлинами і кристалами – з таким витонченим орнаментом додаткові прикраси більше не потрібні!

Топова сумочка для неї – багет

Ми не приховуємо свою лоюбов до 90 -тих та моди початку століття. І ми – не одні. Дизайнери і провідні бренди постійно рекламують багетку. Мінімалістична сумочка у формі півмісяця не буде звичайною цієї осені. Стають популярними багети XXL, моделі із драпіруванням, прикрашені монограмою або масивним ланцюжком. Різноманітність вражає!

Zoom на фактуру

У світі новинок багато що відбувається. Важливий не тільки фасон, розмір і колір, а й текстура. Чим складніша, тим краща! Серед пропозицій відомих брендів можемо знайти моделі, вкриті „м’ясистою” тканиною boucle або оброблені бахромою. Пам’ятаємо про стьобання, драпірування і тиснення, що набувають химерних форм і все більше «просторові». У свою чергу, витончені плетіння відносяться до літнього клімату, але в осінньому варіанті вони зроблені зі шкіри.

Принтманія у світі сумочок

Деякі фасони жіночих сумок покриті дрібними звичними принтами – це ще один гарячий тренд сезону AW‘21. Модні графічні інтерпретації логотипів, а також геометричні візерунки, що нагадують композицію в стилі art deco або нав’язують ретро середини ХХ століття. Барвисті моделі привертають увагу. Вони, безумовно, принесуть подих оптимізму та радості сірій реальності, що чекає нас незабаром.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті