Прочитаєте за 4 хв 06 Сер 2021

#bestoftheday – Ваші улюбенi кросiвки тут!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Кросівки… Ми просто обожнюємо їх і взуваємо якомога частіше! Повільно вступаючи в новий сезон, представляємо Вам найпопулярніші моделі і тренди, повз які не можна пройти рівнодушно.

Нове втілення chunky sneakers

Масивне взуття – зовсім не новинка сезону SS’21, але зараз фантазія дизайнерів досягла апогею як з точки зору розміру та форми підошви, так і кольорів, і використаних матеріалів. Настають приємні зміни! На топі великі складні платформи зі скульптурною структурою, збагачені амортизуючими подушками, гарантують дивовижний комфорт. Їх фасон доповнюює колористика: і пастельні, і насичені барви появляються у складних поєднаннях, часто збагачених тваринним принтом, металевими та лакованими фактурами. Якщо любите зручний максималізм, такі снікерси – обов’язковий аксесуар!

Для неї

Для нього

Стриманий старовинний шарм

Ця тенденція в деякій мірі пов’язана з попередньою – барвисті та недбалі «dad shoes» – квінтесенція 90 -х, з яких бренди зараз черпають натхнення. Культова модель Air Max набуває дещо модернізованого вигляду, але усе ще відчувається дух того десятиліття. Характерним є і спосіб їх носіння – цього літа кросівки слід поєднувати з шкарпетками до щиколотки, як у спортивній та повсякденній стилізації, так і з сукнею у головній ролі.

Для неї

Для нього

(Не) мінімалістська білизнА

Білі кросівки – це вже класика жанру – моделі Stan Smith або Superga ніколи не старіють і чудово виглядають як зі спортивним комплектом, так і костюмом. Трендсентери, які прагнуть легких змін, можуть обрати моделі із твістом. У сезоні SS’21 дизайнери та найпопулярніші бренди вирішили трохи урізноманітнити позачасовий білий колір. Тому поміщаємо спортивне біле взуття на масивну платформу, бажано барвисту, додаємо виразні нашивки і блискучі елементи, на приклад, важкі ланцюжки. А яку ставку зробите Ви?

Для неї

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті