Прочитаєте за 4 хв 19 Тра 2021

Найцікавіший одяг та аксесуари, що сподобаються маленьким любителям моди

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Зовсім скоро День захисту дітей! Ви вже знаєте, який сюрприз зробите своїй дитині? Погляньте які стильні новинки ми підготували з цього приводу, адже тенденції та цікавий дизайн – для всіх, включаючи наймолодших.

У світі улюблених героїв

Чи є у Вашої дитини свої казкові герої, за долею яких вона стежить, затамувавши подих? Міккі Маус, Снупі, команда з «Божевільні мелодії», аніме-персонажі чи культові твори Діснея… Є багато позитивно-шалених анімованих персонажів, і обожнювання багатьох з них пов’язує покоління. Кофта із принтом із мультфільму або навіть малий гаджет, такий як капелюх або нашивки для взуття, можуть стати для багатьох маленьких шанувальниць і шанувальників цікавим.

Модно і комфортно

Якщо Ваша дитина активна, любить фізичні вправи та більшу частину вільного часу проводить на свіжому повітрі, здивуйте її та виберіть зручний спортивний костюм. Комфорт не тільки практичний, але і модний, про що в сезоні SS’21 вже дізналися дорослі. Маленьким авантюристам сподобаються штани із багатьма практичними кишенями або зручні джогери, м’які кофти, футболки та кросівки, в яких вони зможуть підкорити світ, не обмежуючи своїх рухів. А може з нагоди Дня захисту дітей Ви подаруєте наймолодшим перше професійне спортивне взуття? Кожна мить – вдалий момент пробудити у дитини захоплення і показати нові можливості.

Назустріч літній пригоді

Літо всього через два тижні! Готуючись до спекотних днів, пам’ятайте про дітей – залежно від того, де Ви буде проводити час, їм знадобиться кілька гаджетів, особливо сонцезахисні окуляри та головний убір (від сучасних bucket hat до класичних бейсболок), що захистять від сонця. Для довших і коротших поїздок обов’язково потрібен кольоровий рюкзак або практична сумка на пояс. Плануєте окунутись в море чи озеро? А може надаєте перевагу річці? Погляньте на пропозиції дитячих купальників, зручних шльопанців і босоніжок. Доповніть образ аксесуарами, що будуть вдало працювати як на міському пляжі, так і в морській піні: рушники, плетені корзини та окуляри для плавання – хороший вибір. Нарешті, у теплі літні дні подбайте про повсякденну стилізацію Вашої дитини. Сукні з фальбанками, повітряні шорти та футболки із загадковим принтом стануть ідеальним варіантом за умови, що Ви оберете натуральні повітряні тканини.

Дизайн від світових брендів

Провідні бренди не забувають про наймолодших, а їх пропозиції радують якістю, чудовим дизайном та інноваційним підходом до тенденцій. Ваша дитина цікавиться стилем і їй не байдуже, в що вона одягнена? Маленьким і трохи старшим трендсеттерам є з чого вибрати! Фірмові мінімалістичні кофти та футболки, доповнені джинсами з декоративними протертостями або модними розкльошеними штанинами, можуть стати чудовою повсякденною базою. Також варто вибирати одяг у насичених неонових кольорах, прикрашений рослинними принтами або мотивами tie-dye, що спонукає найменших експериментувати з модою. Пам’ятаємо про взуття і аксесуари: сумочки, що радують кожною деталлю, спортивні босоніжки, футуристичні кросівки і прикраси для волосся, що завершать образ і стануть чудовим презентом (також подарованому без приводу).

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті