Прочитаєте за 6 хв 12 Бер 2021

Про що говорять моднi вулицi? Тренди streetwear, якi домiнують у сезон SS’21!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 6 хв

Кросівки та кофта з м’якої бавовни – це не все, адже вулична мода дійсно різноманітна. Перевірте, які тенденції цього сезону підхопили популярні бренди streetwear!

Workwear – з фабрик на вулицю

Одним із домінуючих трендів останніх сезонів є workwear, і весна 2021 – не виняток. Відомі бренди workwear зачаровані універсальністю прямих кроїв і практичних рішень, саме тому у їх колекціях завжди знайдемо джинсові катани, куртки, що нагадують робочу форму, і прямі штани з більш цупкіших матеріалів. Приглушена кольорова палітра на основі відтінків синього, бежевого, сірого та оливкового дозволить Вам створити різноманітні сучасні стилізації. Ви також оціните позачасовість і довговічність елементів workwear.

Для неї

Для нього

Streetwear у стилі ретро

Streetwear циклічний – час від часу деякі фасони відходять у забуття, замінені новими хітами. Ретро-одяг та аксесуари і сьогодні перемагають. Провідні бренди streetwear оновлюють тенденції 80-х і 90-х, представляючи їх у нових кольорах і сучасних принтах. Так сталося із комплектами спортивних костюмів, що донедавна вважалися домашнім вбранням. Світшоти та jogger із грубшої м’ясистої бавовни нагадують образи 30-річної давнини, особливо, якщо ми поєднуємо їх із узорними шкарпетками та dad shoes. Якщо говорити про кросівки, масивна підошва не залишилася у минулому, але в сезоні SS’21 є і класичні кросівки мінімалістичних фасонів. Тому варто звернути увагу на культові моделі брендів streetwear, такі як: Adidas Gazelle, Reebok Club C 85 або Nike Air Force 1.

Для неї

Для нього

Популярні аксесуари streetwear

Пам’ятаємо про аксесуари, що завершуть будь-який образ, включаючи streetwear outfit. Почнемо з голови, яку стильно прикрасить bucket hat. Рибальський капелюх не втрачає популярності вже кілька сезонів. Цієї весни приятелями йому стануть fitted hats – приталені кепки, особливо від бренду streetwear New Era, вдало зарекомендують себе як в жіночій, так і в чоловічій стилізації. А сумки на пояс і, подібні, cross-body bags радують своєю практичністю і невимушеним дизайном. Якщо шукаєте щось із більшою місткістю, інвестуйте в бавовняні tote bags. Завдяки принтам або надрукованому слогану модель набуде ще більшої привабливості.

Для неї

Для нього

Бренди streetwear, які варто знати

Коли йдеться про тенденції та новинки, варто тримати руку на пульсі – кожен, поважаючий себе, прихильник streetwear повинен бути в курсі пропозицій українських та іноземних брендів вуличного одягу. За ким варто стежити? Одяг у тренді workwear пропонує Dickies, який роками акцентує на якості, неймовірній довговічності та комфорті. Вищезгадана New Era забезпечить Вас безліччю бажаних фірмових аксесуарів, тоді як британський Hype доповнить Ваш look дизайнерськими годинниками. Серед колекцій Champion можна знайти стильні світшоти streetwear (зверніть увагу особливо на моделі з логотипом). Пам’ятаємо про таких гігантів, як Fila, Nike, Reebok або Adidas, що, крім спортивних пропозицій, регулярно випускають модний одяг та аксесуари, ідеальні для людей, які цінують стиль і комфорт. Найвідоміші голлівудські зірки, порушуючи правила, демонструють сміливі вбрання та аксесуари Local Heroes, тоді як пропозиції Prosto сподобаються людям, які мандрують по світу в ритмі хіп-хопу.

Для неї

Для нього

Читайте інші статті