Прочитаєте за 4 хв 14 Вер 2020

Осіньо-зимові тренди 2020/2021 для нього

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Пора освіжити гардероб! Спеціально для Вас ми підготували огляд перших осінніх тенденцій, якими можете користуватись вже зараз. Перевірте, які кольори, принти, матеріали та фасони пануватимуть у сезоні осінь-зима 2020/2021!

Не тільки в офіс

Костюми та піджаки – незмінний елемент чоловічої моди. У сезоні осінь-зима 2020/2021 зосереджуємось на індивідуальних, навіть спеціально підібраних фасонах. На подіумах демонструють їх Givenchy або Dolce & Gabbana. Костюми, піджак та брюки chino, що підкреслюють силует, оптично витончують його і додають молодіжного шарму, особливо якщо Ви доповнюєте свій look кросівками.

В клітинку

Модний принт домінує не лише в жіночій моді, а й також з’являється у пропозиціях для чоловіків. Класичний узор – ідеальний варіант для осені, який оцінять як мінімалісти, так і максималісти, прихильники чоловічої елегантності та streetwear. Симетричний картатий дизайн традиційно з’являється на піджаках, гостює на куртках, фланелевих сорочках і навіть на… спортивних костюмах. Відповідно до тенденцій орієнтуйтесь на відтінки сірого, чорного, приглушеної блакині та бежу.

   

Час для деніму

Зараз у прагматиків є причини для радості – цього сезону денім з’являється в класичному вигляді, натхненному старою доброю американською класикою. Прямі джинси, вільні куртки та сорочки кольору blue jeans стануть Вашим модним арсеналом не тільки осінню або зимою, але і на наступні сезони. А от любителі футуризму та цікавих екстравагантних фасонів можуть наважитись на джинсові комплекти, що нагадують робочу форму, обов’язково в білих, кремових та ніжно-блакитних тонах.

 

Нейтральний тренд

Для тих, хто нудить сірою та похмурою осінньою атмосферою, це може бути приємною зміною – популярні знов стилізації в нейтральних світлих кольорах. Робимо акцент на бежевому, світло-сірому, коричневому та ecru, що восени повернуть нас на мить до літа. Якби нам не здавалось дивним, але за допомогою нейтральних кольорів можна створювати сучасні дизайнерські образи. Диявол в деталях: робіть ставку на різноманітні фасони, шари та цікаві аксесуари.

подивитись більше пропозицій для нього на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті