Прочитаєте за 2 хв 23 Лис 2023

Як прикрасити стіл для вашої вечірки?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Ми часто організовуємо вечірки на свята. Прикраси є важливим елементом, адже вони гарантують створення гарного настрою. Як прикрасити стіл для вечірки? Перегляньте наші ідеї!

Як красиво накрити стіл для вечірки?

Сервірування столу для вечірки іноді може бути складним завданням через велику кількість елементів. Потрібно пам’ятати про посуд, столові прибори, серветки та декоративні деталі, які додадуть характеру в цілому. Композиція може виглядати різноманітно, але важлива поміркованість, оскільки занадто прикрашений стіл виглядатиме не стильно. Квіти повинні бути на рівні очей, а інші аксесуари повинні вражати не тільки дизайном, але, перш за все, функціональністю.

Добре, якщо прикраса столу для домашньої вечірки буде безпосередньо пов’язана з інтер’єром. Шукаєте щось універсальне? Свіжі фрукти та випічка – ідеальні прикраси, так само як і цікаво сформовані серветки.

Залежно від пори року використовуйте різні сезонні продукти, змінюйте скатертини і розставляйте свічки, які завжди додадуть настрою. Як красиво накрити стіл для вечірки? Вибирайте металеві, скляні та дзеркальні акценти, оскільки вони виглядають надзвичайно, а природні об’єкти, такі як шишки, квіти та мох, підкреслять ідеальну атмосферу.

Як засервірувати стіл для вечірки?

Не знаєте, як накрити стіл для вечірки? Покладіть на стільницю скатертину або доріжку. Ви можете застелити ще один шматок контрастної тканини, наприклад, поперек стільниці, щоб створити незвичайну композицію. Зверху покладіть підставки або серветки, або ж одразу виберіть цікавий посуд. Як прикрасити стіл для вечірки? Вазами, свічниками, тарілками, а також підносами. Яскраві кільця для серветок або вигадливий графин для води стануть цікавим завершальним штрихом.

Подача закусок на дерев’яній дошці – ще одна чудова ідея, як і подача піци на спеціальному камені. Іноді просто, змінивши скатертини та посуд, можна досягти зовсім іншого ефекту. Не забувайте, що прикраса столу для домашньої вечірки повинна обов’язково відповідати офіційності події.

Як прикрасити стіл для вечірки?

Прикраса столу для домашньої вечірки зовсім не обов’язково повинна бути вигадливою, щоб порадувати ваших гостей. Біла скатертина має гарний вигляд, якщо її прикрасити різнокольоровим букетом квітів, поставленим у скляну вазу. Контрастні серветки додадуть пікантності так само, як і свічники цікавої форми або лампадки, що світяться.

Доповніть сервірування столу для вечірки святковими сувенірами або природніми елементами, наприклад, засушеними пелюстками троянд. На свята прикрасьте стіл різдвяними тематичними прикрасами. Для цієї теми обирайте, наприклад, кольори, матеріали або прикраси, що асоціюються з цією подією. 

Читайте інші статті