Прочитаєте за 2 хв 07 Гру 2023

Як носити пуховик?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

У кожному гардеробі є різноманітні жіночі куртки. Деякі моделі, в силу сучасних тенденцій, є бестселерами. До них відносяться, наприклад, шкірянки або джинсові бомбери. Це класика на роки. Те ж саме стосується зимових теплих курток. Куртка-пуховик доповнює стиль у холодну пору. Не знаєте, з чим її поєднати? Обов’язково ознайомтесь із нашим модним натхненням.

Як носити пуховик?

Жіночі зимові куртки бувають короткими і подовженими. Переважна більшість має ефектне стьобання. Теплі вироби наповнюються синтетичними матеріалами або натуральним пухом. Вони мають подекуди спортивний стиль, хоча насправді поєднуються з багатьма речима. Жіноча пухова куртка не тільки зігріє, але й додасть невимушеності вашому стилю.

Куртка-пуховик чудово виглядає в дуеті як з елегантним комплектом одягу, так і з повсякденною класикою. Такі види жіночих зимових курток стануть основою багатьох поєднань. Вони люблять компанію деніму, шкіри, цупкого трикотажу, хутра, а також тонкого шовку та оксамиту.

Стилізація білої пухової куртки

Біла куртка-пуховик освіжає образ завдяки своєму кольору. Цей верхній одяг чудово поєднується з контрасним чорним, солодкими пастельними або, навпаки, з яскравими тонами. Ба більше, білий колір стане ідеальним фоном для візерунків та принтів. Бежева куртка-пуховик, навпаки, приглушить повсякденний образ. Коротка модель чудово поєднується з брюками з високою талією та сукнями. Подовжений крій, схожий на пальто, ідеально підходить для холодних днів. Під ним чудово пасуватимуть, наприклад, костюм, максі-сукня в квіточку або шкіряні шорти. Легка пухова куртка може змінити ваш стиль та гарантовано стане відмінною заміною темного верхнього одягу.

Як стилізувати чорну пухову куртку

Чорна пухова куртка підходить практично всім. Темний колір і прямий крій роблять верхній одяг дуже універсальним. Він стане стриманим фоном як для повсякденних, так і для офіційних образів. З іншого боку, більш вигадливий крій добре «зіграє» як в монохромному total look, так і в дуеті з гарячими хітами сезону. Такі жіночі пуховики навіть зі спортивними штанами виглядають ефектно. Темніші моделі стануть більш теплою заміною курток шкірянок.

Стилізація короткого пуховика

Не менш цікавою модною альтернативою є короткий пуховик. Такий крій набагато практичніше міді, тому що підходить будь-якій жіночій фігурі. Коротша куртка здебільшого прохолодніша, тому варто поміркувати: обрати комфорт чи дизайн. Одне можна сказати точно, короткий пуховик підкреслить ваш стиль. Гарне рішення для вузьких і широких брюк, а також для спідниць незалежно від їх довжини.

Аутфіти з пуховиками вже кілька сезонів залишаються абсолютним хітом. Шанувальники моди обирають насичені відтінки або незвичайний крій з модною родзинкою. Лакований та блискучий верхній одяг дуже сучасний, тоді як матовий буде більш практичним. Який ви пуховик будете носити, залежить тільки від вас!

Читайте інші статті