Прочитаєте за 3 хв 23 Січ 2020

Winter holidays 2020: проведiть вiдпочинок стильно

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Відпустки тільки почалися! Незалежно від того, чи плануєте провести цей час на схилі, теплому пляжі чи просто у шумному мегаполісі, Ви можете виглядати модно. Перевірте, які січневі тренди повинні бути у вашому гардеробі (або валізі).

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Відпочинок в горах

Взимку більшість з нас традиційно вирушають на гірські курорти. Сніжні схили та фольклорна атмосфера, наповнена запахом глінтвейну, все більше манять. Якщо Ви не можете уявити відпустку, не долаючи гірський шлях, не забудьте взяти з собою теплий светр oversize. Хітом сезону є пастельні моделі та характерні елементи: плетіння у вигляді косички, рукави-буфи або бахрома. Об’ємний светр легко доповнить легінси або теплі колготки та міні-спідницю. Щоб зручно дістатися до схилу та рухатися по засніжених вулицях, взуйте „снігоходи”. Чим божевільніша модель, тим краще! Блискітки, пайетки, хутро та лакована шкіра привертають увагу та підкреслять Ваш образ. Нагадуємо про теплий пуховик XXL та різноманітні аксесуари: шапка, товстий шарф, рукавички або сумочка на пояс придадуть стилізації особливого характеру.

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Светр Medicine   |  Куртка Haily’s |  Куртка Pepe Jeans

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Moon Boot  |  Love Moschino  |  Sorel  |

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Відпочинок в мегаполісі

Плануєте відпочинок в місті? IT-girls рекомендують кілька вдалих варіантів. Замініть гірський пуховик більш довгим хутром або стьобаною курткою. Якщо Ви цінуєте комфорт, взуйте воркери, які нещодавно стали популярними. Ви також можете обрати ковбойські черевики (якщо ще не маєте їх в гардеробі). А що вдягнути під верхній одяг? Звичайно, Вам знадобиться вільний светр або кардиган, який можна комбінувати з шкіряними штанами, легінсами або спідницею. Якщо Ви стійкі до низької температури, робіть ставку на прозорі тканини: органзу, шифон і мереживо, які зараз часто прикрашають сукні та блузки, навіть у стилі casual.

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Куртка Pepe Jeans Черевики Guess  |  Пальто Noisy May  |  Куртка Answear  |  Черевики Answear

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Відпочинок на пляжі

Короткі похмурі дні сприяють закордонним подорожам. Зрештою, приємно проводити зиму на сонячному пляжі. Якщо збираєтесь на гарячий курорт, Вам знадобиться відповідний одяг. Перш за все, купальник. Зараз Ви можете знайти багато фасонів за зниженими цінами. На початку року також з’являються новинки весняного сезону, завдяки яким легко доповните свій look. Покладіть у валізу сорочку, кілька повітряних суконь, джинси та футболки. Не обійтись також без толстовки з логотипом, яку Ви зможете одразу надіти, коли повернетесь. Обирайте вбрання обов’язково з натуральних тканин у відтінках синього, адже це колір року.

winter-holidays-2020-provedit-vidpochynok-stylno

Кофта adidas Originals  |  Купальник Answear Сорочка Vila
Купальник Diesel Купальний бюстгальтер Guess

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті