Прочитаєте за 2 хв 16 Гру 2019

Dark Romance by ANSWEAR

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Зваблюйте, спокушайте, чаруйте з новою колекцією власного бренду ANSWEAR, що розкриває таємну сторону жіночності. А Ви готові до незвичних експериментів?

dark-romance-by-answear

Dark Romance запалить темряву грудневої ночі. Найновіша колекція ANSWEAR в темних відтінках декадентна і в той же час захоплююча, ідеально підходить для прощання зі старим та зустрічі Нового року. У святковій капсулі найдемо найновіші тенденції, хоча деякі елементи у стилі останніх десятиліть, навіть 80-х. Капсула вдало підкреслює жіночні форми та представляє все необхідне для яскравої стилізації.

dark-romance-by-answear

Dark Romance – це колекція для вечірніх імпрез. Знайдемо в ній сукні: приталені, що підкреслюють талію, з об’ємними рукавами-буфами або глибоким декольте. Крім того, капсула містить інше вбрання зимового періоду: спідниці, як міні, так і плісировані міді, м’які светри, блузки та сорочки з екстравагантними деталями. В’язання, банти, рюші та буфи додають романтики. У свою чергу, вишуканим акцентом є тканини: насамперед розкішний та благородний велюр, лакована шкіра, а також мереживо, органза і тканина plumeti. Матеріали в пайетках та китиці – це рушій до новорічних стилізацій. Капсула витримана у глибоких кольорах: переважають чорний, пляшковий зелений та відтінки темно-синього.

dark-romance-by-answear

dark-romance-by-answear

подивитись колекцію Dark Romance на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті