Прочитаєте за 2 хв 08 Гру 2023

Виразний меседж у поєднанні з витонченою елегантністю: колекція Medicine та Вероніки Близнюченко

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Відкрийте для себе нову художню колекцію від Medicine, створену у співпраці з талановитою українською художницею Веронікою Близнюченко. Щоб додати колекції ще більше характеру, деякі зображення були поєднанні на окремих моделях для створення оригінальних комбінацій!

Графіка Вероніки Близнюченко, що характеризується витонченою елегантністю та водночас виразним художнім посланням, була творчо використана на одязі та аксесуарах Medicine. В колекції представлені унікальні дизайни, що поєднують моду та мистецтво. Тут можна знайти варіанти як для неї, так і для нього – насправді велика колекція, в якій знайдеться щось для кожного. Елементи колекції відображають як особливий стиль Medicine, так і самої художниці. Вона також включає унікальні аксесуари для дому. З ними ви зможете додати творчість Вероніки у свій простір.

Medicine x Вероніка Близнюченко

“Ми дуже раді, що змогли використати графіку Вероніки Близнюченко. Її погляд на мистецтво ідеально поєднується з нашим підходом до моди, створюючи щось справді унікальне для клієнтів Medicine”, – говорить Евеліна Байолек-Стемпень, менеджерка з маркетингу бренду Medicine.

Колекція Medicine x Вероніка Близнюченко – це не лише вираження стилю, але й досконалий маніфест співпраці між світами моди та мистецтва. Це унікальна можливість додати до свого гардеробу елементи, які не тільки підкреслять ваш індивідуальний стиль, але й перенесуть вас у захоплюючий світ мистецтва цієї української художниці.

 

Про художницю

Вероніка Близнюченко, 27 років, родом з Харкова, Україна. Через війну зараз живе і працює в Португалії. Художниця спеціалізується на техніці олійного живопису на полотні та акварелі. Має персональні виставки з часів навчання в Академії дизайну і мистецтв у Харкові. Її роботи представлені в приватних колекціях у Франції, Німеччині, Великобританії, Іспанії, Португалії, Нідерландах, Бразилії, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. З грудня 2022-го по лютий 2023-го року Вероніка брала участь у виставках українських художників у Португалії, Німеччині, Італії, Швейцарії та Бразилії.

Читайте інші статті