Прочитаєте за 2 хв 06 Бер 2024

Відкрийте для себе красу сестринства з колекцією “Sisterhood Treasure”

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

У своїй останній колекції Answear.LAB створив унікальний стиль сили сестринства. Sisterhood Treasure – це колекція, в якій домінує power dressing у різних формах – від шкіряних костюмів до довгих суконь. Образи доповнюються прикрасами ручної роботи з натурального каміння.

Модна данина сестринству

Колекція Sisterhood Treasure – це абсолютно нове видання бренду Answear.LAB. Стилізації, створені з любові до жінок та моди, є відправною точкою для розповіді про сестринство як спільноту жіночого досвіду. Послання колекції виражається в кожному творінні через вибір кольорів, крою, візерунків, а також найдрібніших деталей.

У кампанії Sisterhood Treasure узи сестринства ілюструють дві надзвичайні сестри: топ-модель Моніка “JAC” Ягачак і талановита спортсменка Анна Ягачак. Їхні близькі, щирі стосунки закарбовані у портретах, що нагадують фотографії-спогади, зібрані протягом життя. Символом сестринства, що пов’язує фотографії, є амариліс – квітка, яка втілює жіночу гордість, рішучість і красу.

У колекції Sisterhood Treasure кожна жінка знайде як модну інтерпретацію останніх трендів, так і натхненне бачення сильного сестринства.

– Ми хочемо, щоб жінки відчували себе сильними та красивими, одягаючи вбрання від Answear.LAB, і водночас заохочуємо їх будувати стосунки, засновані на довірі та розумінні, – розповідає Агнешка Пручник, бренд-директор Answear.LAB.

Sisterhood Treasure: мінімалізм, елегантність та жіночність

Домінуючим стилем у колекції Sisterhood Treasure є power dressing, представлений у вигляді шкіряних костюмів, кросівок або довгих суконь. Силуети мінімалістичні та сучасні. Вони відсилають до скандинавського стилю, але поєднують його з жіночними та романтичними квітковими принтами та прозорістю.

– Нюдові та сірі кольори в цих образах поєднанні з енергійним та зухвалим червоним, як у тотал-луку Valentino, та позачасовим чорним. Доповнюючи ці відтінки нейтральними кольорами та білим, що асоціюється з прийдешньою весною, кольорова палітра колекції Sisterhood Treasure відображає розмаїття та глибину жіночого досвіду, – описує Сильвія Яскульська, головний дизайнер Answear.LAB.

Естетика колекції складається з квіткової та геометричної тематики. З іншого боку, надають форми такі матеріали та структури, як шифон, зім’ята тафта, китиці, шпильки та 3D-квіти. Характер образу підсилюють яскраві аксесуари, зокрема туфлі на високих підборах з ремінцем на щиколотці і відкритою п’ятою, як у Gucci або Yves Saint Laurent.

Прикраси з натуральних каменів

Вперше у своїй історії Answear.LAB представляє колекцію прикрас, виготовлених вручну з натурального каміння. За допомогою цих аксесуарів жінки зможуть підкреслити унікальність свого образу, характеру та стилю. Натуральні камені, хоч і схожі між собою, але відрізняються формою, кольором, блиском та символікою.

У колекції Sisterhood Treasure представлені три основні натуральні камені, пов’язані з її концепцією. Їх вибір не випадковий. Камені додають сили, підтримки та позитивної енергії кожній жінці, яка їх носитиме. Чорний турмалін – мінерал глибокого кольору, що дарує силу та захист. Червоний гранат дарує мужність і надію. Гірський кришталь, навпаки, зміцнює, стабілізує енергетику і дозволяє досягти внутрішньої гармонії. Виготовлені з них прикраси є ідеальним доповненням до вбрання з колекції Sisterhood Treasure, в якій кожен виріб є частиною ретельно спланованої модної історії.

Читайте інші статті