Прочитаєте за 3 хв 17 Бер 2024

Весняне модне натхнення з колекції Sisterhood Treasure

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Весна – час для змін, зокрема й у вашому гардеробі. Шукаєте нові форми, кольори та матеріали, які додадуть вам впевненості та оновлять ваш стиль? Ознайомтеся з весняними натхненнями на 2024 рік від бренду Answear.LAB.

Березень – ідеальний час для оновлення весняного гардеробу. Теплі сонячні дні мотивують змінювати окремі елементи та шукати вбрання, що відповідають вашому особистому стилю та актуальним трендам. З новою спеціальною колекцією Sisterhood Treasure від Answear.LAB ви створите ідеальний образ для весни.

Power dressing

Тренд, який охопив світ моди 2023 року і впевнено увійшов також і в 2024 – power dressing. Це стиль, який походить з чоловічого гардеробу і асоціюється з консервативними речами. Найчастіше це піджаки з широкими плечима, костюми, міді-спідниці та сорочки. У кольоровій гамі дрес-коду переважають приглушені кольори, серед яких чорний, темно-синій, сірий та білий.

Роль power dressing полягає у підтримці жіночої самооцінки та впевненості в собі. Цей стиль задовольнить вимоги кожної, хто хоче надати собі внутрішньої сили за допомогою одягу. Одягайте маскулінний костюм, поєднуйте піджак оверсайз з елегантними широкими штанами або обирайте максі-сукню, яка пасуватиме до вашої фігури і підкреслюватиме вашу красу. Power dressing – це стиль, який також виражається в якісних матеріалах для одягу. У таких тканинах, як бавовна, шовк, шкіра або віскоза, ви будете почуватися сильними та впевненими.

Весняні натхнення 2024: приглушені бежеві та енергійні червоні

Трендові кольори майбутнього сезону – це справжнє весняне натхнення. Енергійний червоний міцно тримається в тренді, як в якості елементу стилю, так і в загальних образах. Червоні речі з’являються на подіумах, а також охоче додають до свого гардеробу знаменитості та любителі моди. Якщо ви хочете наслідувати їх стилю, обирайте фасони в одному відтінку червоного і будьте послідовними. Ви можете урізноманітнити монохромний образ, додавши ультрамодні бежеві аксесуари, такі як класичні туфлі-човники або сумочку такого ж кольору.

Червоний любить поєднання з базовими речима. Навесні поєднуйте речі насиченого червоного кольору – джемпер, туфлі, штани або спідницю – з приглушеними кольорами. Насичені кольори чудово поєднуються з вищезгаданим бежевим, а також з брудно-білим або екрю. Такі комбінації  неодмінно виділять вас із натовпу.

Сучасний мінімалізм

Після багатьох років тріумфу трендів, мода Y2K поступається місцем сучасному мінімалізму. Тому весняне натхнення – це вільний крій, в якому силует буде виглядати елегантно, але в той же час невимушено. Прикладом такої форми є штани із завищеною талією, довжина яких сягає нижче взуття. Низ добре поєднується з простим верхом – кроп-топом, майкою, класичною білою або чорною футболкою і сорочкою в тон.

Мінімалізм також виділяється класичним кроєм, тому обов’язково додайте до своїх весняних бажань піджак оверсайз білого, бежевого або чорного кольору. Продовжуючи тему простих форм, не можна не згадати про сукні. Цього сезону наймоднішими будуть два фасони: коротке міні та приталена максі. Ці луки повинні мати легку структуру, облягати тіло, але не сковувати рухів.

Весняне натхнення 2024: модні аксесуари

Навесні в повітрі витає справжня революція. Балетки повертаються в моду, особливо ретро-моделі в стилі Мері Джейн, які поєднують в собі комфорт та елегантність. Крім того, вони досить стильні, універсальні та елегантні, щоб взути їх на різні випадки життя. Цікавим варіантом є лаковані балетки на підборах. Вони роблять силует трохи стрункішим і додають нотку легкості. Таке взуття – обов’язковий варіант для будь-якої прихильниці останніх модних тенденцій.

Нові весняні натхнення можна знайти і в ювелірних прикрасах. Одними з наймодніших моделей прийдешнього сезону будуть ті, що виготовлені з поєднання золота та срібла. Вони стануть ідеальним доповненням до спокійних, приглушених образів. Навесні пануватимуть необроблені ланцюжки – ключові елементи в дизайні кольє, браслетів, а також сережок. У модних прикрасах ми будемо шукати природні мотиви. Попитом користуватимуться моделі, прикрашені флористичними й анмалістичними візерунками, а також моделі з натуральним камінням.

Читайте інші статті