Прочитаєте за 3 хв 05 Бер 2020

Тренди для нього на весну 2020

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Пора переглянути чоловічий гардероб! Сезон SS’20 розпочали 3 найважливіші тренди, про які Ви обов’язково маєте дізнатись. Які кольори, фасони та види деніму зараз на топі?

trendy-dlia-noho-na-vesnu-2020

Наймодніші кольори

Весною ми прощаємося з темними насиченими кольорами. У сезоні SS’20 дизайнери пропонують пастель, але в сучасній інтерпоетації. “Заморожені” пастельні тони нагадують морозиво, яке ми незабаром будемо їсти досхочу. М’ятний, фісташковий, тьмяний світло-фіолетовий або лимонний кольори з’являються не тільки в жіночих гардеробах, але і чоловічих. Світла пастельна сорочка, кофта або футболка будуть ідеальним елементом Вашої стилізації, що не тільки висвітлить образ, але і придасть юності.

    

Кофта Levi’s  |  Футболка Guess Jeans  |  Сорочка Polo Ralph Lauren
Сорочка Izod  |  Светр Guess Jeans

trendy-dlia-noho-na-vesnu-2020

Ставка на денім

Денім панує у коженому сезоні, його також можна знайти у весняних колекціях. У чоловічій моді немає революції – найважливішою є класика, простота та сенсаційна якість, що підтверджують культові денімові бренди. Якщо Ви шукаєте наймодніші джинси, робіть ставку на прямі штанини у стилі ретро. Навесні 2020 року, вже згадані, класичні моделі заслуговують на увагу, а на п’єдестал ставимо традиційний blue denim. Однак, буде присутня нотка божевілля, адже з’явилися total lookи, в яких денім поєднаний в декількох відтінках на основі контрасту, а джинсова сорочка є такою ж обов’язковою, як і її бавовняний двійник.

     

Куртка Medicine  |  Джинси Lee  |  Сорочка Lee
Джинси Levi’s  |  Куртка Levi’s

trendy-dlia-noho-na-vesnu-2020

Комфорт і елегантність в офісі

Костюми та піджаки надалі є важливою частиною чоловічого гардеробу. У цьому сезоні звертаємо особливу увагу на … смуги. Дрібні полоски можна знайти на штанах та піджаках, а завдяки відповідним аксесуарам, вони будуть працювати як в елегантній стилізації, так і в smart casual. Окрім смуг, з’являються сучасні форми що вносять трохи асиметрії та футуризму. У розмаїтті фасонів та дизайнів важливо одне – Ваш костюм повинен максимально відповідати фігурі.

   

Піджак Premium by Jack&Jones  |  Піджак Premium by Jack&Jones
Туфлі Kazar Studio  |  Піджак Marciano Guess  |  Жилетка Medicine

trendy-dlia-noho-na-vesnu-2020

подивитись більше весняних пропозицій для нього на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті