Прочитаєте за 3 хв 05 Бер 2020

Стильна весна 2020

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Настав час розпочати новий сезон. Перед Вами весняні тенденції на будь-яку оказію. Перевірте, що будемо одягати в офіс, на побачення чи щодня в сезоні SS’20.

stylna-vesna-2020

Офісний стиль – tailoring

Розпочнемо з класичної офісної елегантності. У сезоні SS’20 популярні мінімалістичні комплекти, що нагадують стиль 90-х. Костюми прямого крою, жакетзкороткою спідницею-олівець в приглушених, правильно підібраних, кольорах, збагачені традиційними принтами – клітинкою або полосками. Доповнюють образ аскетичні аксесуари. Повертаємось до рожевих сумочок, що нагадують подушки, або прямокутних витягнутих фасонів. Шльопанці  з квадратним носком або ботильони завершать стилізацію.

 

Піджак Medicine  |  Шльопанці Mango  |  Сумочка Guess Jeans
Брюки Scotch & Soda  |  Піджак Answear

stylna-vesna-2020

Тренди на побачення – шкіра

Думали, навесні прощаєтеся із шкірою? Нічого подібного! Шкіряний одяг вирішив залишитися в нашому гардеробі на деякий час. На топі сукні із штучної шкіри з додатковою драпіровкою або буфами, що ідеально підкреслюють фігуру. Ви також можете одягти шкіряні шорти, які пропонує Marni, брюки із більш ширшими штанинами або спідниці різноманітних фасонів. Не обмежуйтеся чорною шкірою: всі відтінки коричневого, бежевого, білого та навіть сміливого червоного та бірюзового вже чекають на Вас.

    

Рубашка Answear  |  Плаття Answear  |  Шорти Answear
Брюки Answear  |  Куртка Tally Weijl

stylna-vesna-2020

Тренди streetwear – денім

Денім модний коженого сезону, але в сезоні SS’20 ми схиляємось до класики. Джинси з прямими штанинами, кльош і skinny дуже популярні. Джинсові куртки дивують мінімалізмом, вони досить вільні, тому легко створити бунтівний образ. Ви можете без вагань надіти на роботу джинсову спідницю-олівець крою міді, а в міні з фальбанками запалите не одну вечірку. Джинси можна носити, як окремий елемент стилізації, або як total look. У випадку останнього пам’ятайте про поєднання різних відтінків і фактур цього матеріалу.

    

Cорочка Answear  |  Джинси Answear  |  Спідниця Desigual
Спідниця Patrizia Pepe  |  Куртка Levi’s

stylna-vesna-2020

подивитись більше весняних пропозицій для неї на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті