Прочитаєте за 3 хв 25 Лис 2021

Солодкий листопад: ідеї відпочинку для активної осені

Автор: Марія Алєксєєва
Прочитаєш за 3 хв

Багатьом із нас важко любити листопад. І ми розуміємо чому! Листопад — часто найнепривабливіший осінній місяць, оскільки фотогенічне жовте листя вже опало, а білий пухнастий сніг ще не випав. Однак ми не з тих, хто живе минулим чи майбутнім: нас цікавить сьогодення! Як сірий листопад перетворити на “солодкий”, і чим можна зайнятися любителям активного відпочинку? Розповідаємо у нашій статті.

Вікенд, що надихає: вирушайте у мініподорож на вихідні

Немає кращого часу, ніж кінець осені, щоб вирушити до наших українських Карпат. І справа навіть не в тому, що ви, можливо, зможете там знайти на схилах сніг, що нагадує про передноворічну метушню.

Саме в листопаді гори постають перед нами у величі своєї краси: їхні верхівки ховаються в густому тумані, а свіжість ялинок та аромат трав розслабляють навіть найзатятішого трудоголіка. Гірські струмки сяють кристальною чистотою, а порція гарячих дерунів зі сметаною чекає на вас у місцевій колибі. Чи не романтика? Виїжджаємо!

Погода у листопаді — це не тільки ковдра та Netflix

Часто листопад асоціюється у нас із ковдрою, чаєм та новим серіалом на популярному стрімінговому сервісі. Однак погода наприкінці осені не повинна стати на заваді, якщо ви любите активну діяльність. Обирайте спорт собі до смаку: це може бути катання на роликах, скейтборді, скандинавська ходьба і навіть скелелазіння.

Спробуйте не злитися на листопад, а взяти від нього краще. Ловіть рідкісні промені сонця та сухі дні для того, щоб разом із друзями та родиною зміцнювати спортивний дух, тим самим піднімаючи настрій до небес. Пам’ятайте головне: чим би ви не займалися, ваш одяг має бути підходящим. Застуда в плани не входить!

А як щодо… нового хобі?

Пробувати нове — винятково приголомшлива риса. Можливо, ви вже давно хочете спробувати себе у ролі фотографа? Останні яскраві заходи сонця перед зимою, опале листя і дууууже загадкові туманні пейзажі — все це тільки провокує зробити декілька крутих кадрів.

В епоху смартфонів навіть не потрібно мати професійну камеру під рукою, щоб робити знімки, від яких буде захоплювати дух. Головне — тренуйте своє око та експериментуйте. А якщо хочете надихнутись, ознайомтеся з ідеями учасників конкурсу #Lifespiration. Любімо листопад разом!

Більше натхення

 

Читайте інші статті