Прочитаєте за 3 хв 21 Гру 2022

Різдвяні приготування – зачаруйте свій дім святковою атмосферою

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Знову настав цей час! За мить ми сідатимемо за різдвяний стіл, щоб відпочити та насолодитися моментами з родиною та друзями під світлом ялинки, запахом пряників та звуками різдвяних пісень. Хоча особливу атмосферу в цей період створюють люди, варто зробити собі та своїм близьким додатковий подарунок і створити затишну атмосферу вдома.

Ялинка – королева Різдва

Більше сяйва! Новорічна ялинка – це обов’язкова і часто найкрасивіша прикраса на свята. Щороку одягати її з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Як ви прикрашаєте ялинку? Це завдання – справжній прояв творчості та майстерності декорування. Від прикрас своїми руками, позолочених горіхів і сушених скибочок апельсина до складніших ялинкових творінь… Можливостей багато. Якщо ви хочете зробити свою ялинку наймоднішою, віддайте перевагу якісним прикрасам – вони прослужать багато років. Нас захопили пропозиції провідних датських брендів інтер’єру: OYOY, Bloomingville або Madam Stoltz. Їхні вироби виготовляються з натуральних матеріалів, таких як дерево, бавовняні тканини чи скло, і характеризуються скандинавською простотою, поєднуючи елементи класики та модерну. Колекція включає в себе скляні кулі в традиційних відтінках золота і червоного, а також фенечки, щедро прикрашені мереживом і блискітками, щоб доповнити елегантний інтер’єр. Ті, хто віддає перевагу менш очевидним формам, можуть повісити на ялинку цукрову вату та дерев’яні прикраси. Прикрашені золотом і сріблом фігурки також стануть оригінальним новорічним подарунком для дорослих, дітей і колекціонерів.

Навколо різдвяного столу

Стіл — це центр, навколо якого ми збираємося на Різдво, тому він заслуговує на особливу увагу — не лише коли йдеться про вибір різдвяних частувань. Щоб підкреслити особливу атмосферу грудневих днів і відсвяткувати близькість у родинному колі, варто подбати про вишуканий посуд. Найпопулярнішим кольором є білий, який навіює чистоту і білизну снігу. Занадто класичний? Ви також можете розглянути інші варіанти в менш стандартних кольорах, які включають святкові мотиви. Подивіться на порцелянові чудеса у відтінках червоного та золотого від Villeroy & Boch. У різдвяній колекції бренду не бракує великих і десертних тарілок і кавових наборів.

Святкові смаки та аромати

Ми не можемо уявити Різдво без цього аксесуара! Свічки можуть створити святкову атмосферу в усьому домі. Їх можна знайти в ялинкових прикрасах, ліхтариках або на різдвяному столі. Їх чарівне сяйво і тепло оживають в інтер’єрі, незалежно від погоди за вікном, і хочеться, щоб їх аромат якомога довше зберігся в нашому домі. Вибираючи ароматичні свічки, варто віддати перевагу соєвим свічкам, які поширюватимуть приємний, непереборний аромат і водночас будуть більш корисними для здоров’я, ніж традиційні парафінові свічки. Більше того, після того, як вони прогорять, їхні банки можна використовувати як контейнери для зберігання дрібниць. Різдво у кожного асоціюється з різним ароматом: це можуть бути мандарини, запах свіжоспечених пряників, гарячого питного шоколаду чи глінтвейну. Асортимент «різдвяних» ароматів величезний, і кожен знайде щось для себе.

Різдвяні прикраси по всьому будинку

Ніщо так не додає вам настрою, як різдвяні прикраси, які чекають на вас у кожному куточку вашого дому. Тому, коли ви готуєте свій дім до Різдва, не забудьте прикрасити двері, сходи, комоди та підвіконня. Навіть кількох ялинових гілок у скляній пляшці чи підсвічника у формі пряникового будиночка достатньо, щоб простір миттєво став особливим, а наші різдвяні вечори вдома приємнішими.

Читайте інші статті