Прочитаєте за 3 хв 26 Лип 2021

Mix & Match – новий погляд на спортивний одяг

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Спортивні футболки, шорти, легінси, світшоти і спортивні костюми – час вам покинути зону комфорту і проявити себе в абсолютно нових стилях. Подивіться, як спортивне вбрання працює не лише на тренуваннях, і носіть його щодня!

Давно тенденції не були такими спокусливими, як сьогодні – ми змішуємо різні стилі, порушуємо існуючі правила дрес-коду і призначаємо нові функції окремим предметам гардеробу. Отже, спортивний костюм – уже не просто одяг, призначений для тренувань або домашнього чілу, у шортах-велосипедках Ви будете вдало виглядати не тільки в парку, а й офісі, і спортивний приталений топ Ви будете використовувати не лише під час бігу. Міксуйте стилі, поєднуйте спортивні бренди з гардеробом преміум-класу та експериментуйте скільки завгодно. Адже мода є для такого, щоб з нею грати!

Спортивний шик для неї

Ви знаєте, що не тільки можете тренуватися у спортивному одязі, а й носити його поза тренажерним залом? Як наважитись на сміливі рішення? Перш за все, поєднуйте його із класикою, на приклад, джинсами, сорочкою, піджаком або простою спідницею. Накиньте сорочку чи піджак вільного крою на спортивні бюстгальтери і приталені кроп-топи. Для завершення образу одягніть спортивні штани, шорти або інші елементи стилю, на приклад, повсякденні джинси або, недавно модні, шведи (обов’язково з більш високою талією, завдяки чому Ваша фігура збереже пропорції). Слідуючи гарячим тенденціям останніх сезонів, одягайте biker short і легінси із шпильками, а розкльошену спідницю з кросівками, вміло міксуючи недбалість із жіночою елегантністю.

Модні спортивні союзи для нього

Ви можете додати більше спортивної свободи до повсякденного стилю! Як це зробити? Предмети спортивного одягу ідеально підходять до чоловічої класики. Почніть свої модні експерименти зі спортивної футболки – поєднайте її з неформальним костюмом або піджаком. Носіть спортивні штани та шорти з сорочкою, простим тренчем або навіть шкіряною курткою. Найбільш бажаним є поєднання різних фактур матеріалів, тому Ви без вагань можете включити джинсові елементи у свою стилізацію. Не бійтеся шукати альтернативи та випробовувати нові рішення – як щодо сорочки з коміром, надітої під світшот? Нарешті, не забудьте про спортивне взуття: кросівки та сандалі, а також такі аксесуари, як бейсболка. Пам’ятайте, одяг у виразних насичених кольорах вибирає товариство приглушених елементів у відтінках білого, чорного, темно-синього, бежевого та сірого.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті