Прочитаєте за 3 хв 26 Лип 2021

Active pop up store – спортивний одяг і аксесуари, гідні чемпіонів

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

У Вас є улюблений вид спорту? Тепер прийшов час улюбленого вбрання! Із початком Олімпійських ігор ми представляємо варіанти, ретельно підібраного, спортивного одягу та аксесуарів. Перегляньте наш огляд брендів, тенденцій та найкращих стилізацій, що вийшли на подіум у сезоні SS’21.

Баскетбол, теніс, волейбол, фітнес, футбол, біг… Насправді нема значення, якому виду спорту Ви надаєте перевагу або як часто тренуєтесь, адже спортивне вбрання, і перш за все, стабільне взуття і зручний, не сковуючий руху, одяг, пристосований до погодних умов, є основою для успішного реалізованого тренування. Якщо дбаєте про успіх, власне здоров’я і безпеку, тут немає ярликів чи напіврешень. Погляньте, що ми підготували спеціально для Вас.

Преміум-бренди вступають у гру

Неважливо, тренуєтесь Ви щодня чи у свята, мабуть, знаєте таких спортивних гігантів, як Adidas, Nike, Puma, Under Armour, 4F або Reebok, які вже кілька десятиліть встигають за аматорами і професіоналами, створюючи одяг, аксесуари і взуття, що ідеально підходять для тренувань. Однак на ринку з’являються нові гравці, на приклад, преміум-бренди, що хочуть використовувати свій досвід у створенні високоякісних продуктів і в галузі спорту. Спортивні лінії представляє, на приклад, EA7 Emporio Armani та Guess, що створюють колекції в характерному оригінальному стилі. Що оберете? Рішення за вами! Однак варто експериментувати, тестувати нові бренди та міксувати різні елементи спортивного вбрання, щоб Вам було максимально комфортно.

Що чути про спортивні тенденції?

Світ спорту не стоїть на місці, він розвивається, змінюється і використовує всі можливості на повну. Це стосується і спортивної моди, що вміло поєднує тенденції подіумів із новими технологіями і вдосконаленнями. У сезоні SS’21 домінує багатофункціональність: вбрання наділене додатковими кишенями, блискавками та ущільненнями, світловідбиваючими елементами, а нові технології створення матеріалів, таких як перероблений поліестер, позитивно впливають на навколишнє середовище. У світі дизайну та конкретних фасонів ми все ще спостерігаємо тріумф шорт-велосипедок, що вже давно виправдали себе не лише під час їзди на велосипеді. У спортивному асортименті для жінок популярні короткі топи і світшоти, прикрашені стягуючими шнурівками і стрічками, покритими логотипами, що обплітають силует. Пропозиції для жінок і чоловіків витримані у топових кольорах сезону із сильним акцентом на червоний, синій, сірий та пастельні відтінки сорбету. На додаток до гладких фактур, представлені контрастні поєднання, художня лінійна графіка та відбілені мотиви на основі tie-dye, а з футуристичними формами змагається ретро-естетика, взята зі світу фітнесу 80-х.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті