Прочитаєте за 4 хв 29 Лип 2021

Mix & Match – iдеальний комплект для пошуку пригод

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

У гори чи на озеро? Довгі сонячні дні та нові незвідані місця усе ще чекають шукачів пригод і шанувальників відпочинку на свіжому повітрі. А дослідженню сприятиме ідеальна стилізація для особливих завдань, у якій короткі та довготривалі поїздки будуть просто задоволенням.

Вирушаючи на природу, варто продумати не лише маршрут, але і те, у що Ви будете одягнені. Міксуйте, підміняйте та підбирайте окремі елементи Вашого образу на 100% відповідно до Вашого смаку та вимог. Щоб пережити спекотні дні та різкі зміни погоди, поєднуйте топові бренди outdoor, експериментуйте з кольорами і принтами, випробовуйте спеціалізовані матеріали. Окрім аксесуарів, таких як рюкзак або бейсболка, ідеальний набір літніх шукачів пригод включає:

T-shirt для будь-яких погодніх умов

Це Ваш абсолютний must-have у літні дні! Футболка – основа будь-якої стилізації outdoor. Соло або в комплекті з кофтою чи вітровкою, коли на перешкоді несприятливі погодні умови, це гарантує комфорт. Якщо Вам не подобається заморочуватись над образом, вибирайте перевірені прямі білі моделі – гладкі або з написами, легко поєднаєте їх з будь-яким низом і багатофункціональним верхнім одягом. Більше того, світлі тканини і трикотаж – ідеальний варіант для спекотних днів, оскільки відображають сонячні промені та повільніше нагріваються.

Шорти – зручно та універсально

Неважливо, чи плануєте Ви пройтись гірською стежкою, відпочити біля озера або побродити в нескінченній пустелі, у функціональних шортах Ви можете займатися усіма улюбленими активними розвагами! Зверніть увагу на шорти в стилі Індіана Джонс – з поясом для максимального прилягання до талії, прихованими кишенями та технологією швидкого висихання, а також прямі спортивні моделі. Трендсетери теж можуть обрати приталені велосипедки, адже еластичні шорти довжиною до колін не обмежують рухів.

Взуття для будь-якої місцевості

У цьому випадку ми не йдемо на поступки – взуття шукача пригод має бути зручним і стабільним. Тому розглядаємо лише спортивні моделі з рифленою підошвою, відповідною амортизацією та, стабілізуючою стопу, п’яткою. Додатковою перевагою буде антибактеріальна устілка, що буде корисною, особливо під час довгих годин піших прогулянок. Зверніть увагу, якщо Ви віддаєте перевагу ходьбі по не дуже вимогливій місцевості, можете замінити кросівки outdoor спортивними сандаліями. Важливий лише Ваш комфорт, тому не бійтеся вдягнути шкарпетки, якщо віддаєте перевагу таким поєднанням?

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті