Прочитаєте за 5 хв 17 Чер 2021

Holiday pop-up store – а що ти спакуєш у валiзу?

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 5 хв

Нарешті час відпусток! Готуючись до коротких або тривалих, далеких чи досить близьких подорожей, не забудьте укомплектувати валізу. Універсальність, практичність і зручність включені в ціну. Погляньте, що стане в нагоді Вам влітку.

У пошуках пригод

Відпочинок на лоні природи має свої правила – тут ми не звертаємо уваги на тенденції, а орієнтуємось на комфорт і функціональність. Ідеальна стилізація як для жінок, так і для чоловіків – одна і складається із шортів (бажано з практичними кишенями), футболки, головного убору (бейсболки або все ще популярного bucket hat), рюкзака і кросівок зі стійкою, не ковзаючою підошвою. Залежно від місця і тривалості поїздки, можете доповнити комплект спортивними штанами, теплішою кофтою і плащем. Зверніть увагу, якщо Ви збираєтеся підкорити Говерлу, інвестуйте у спеціалізоване взуття – безпека перш за все!

Для неї

Для нього

Шалене літо в мегаполісі

Мандрівки під час відпустки – це не лише вивчення дикої природи і втеча від цивілізації. Багато з нас проведуть літо в місті, модному курорті чи багатозірковому готелі, наповненому визначними пам’ятками. Варто готуватися до шалених літніх ночей та запальних танців у мегаполісі. Робимо акцент на легких сукнях у квіткових принтах (довжину maxi можна обрати як для прогулянки по пляжу, так і для коктейлю), кроп-топах, що демонструють плечі, спідницях у стилі 90-х і бавовняних блузках із яскраво-вираженими рукавами-буфами. Ви можете завершити образ капелюхом із широкими полями, довгими сережками і клатчом або сумочкою на пояс, перекинутою через плече.

Комфорт і невимушена елегантність у поєднанні із сучасними трендами – узорна сорочка з короткими рукавами є хітом сезону SS’21, тому вона буде ідеально підходить для чоловічих стилізацій. Носіть модель у комплекті із футболкою і трикотажними шортами. Ще один варіант – легкий літній піджак у поєднанні із сорочкою, брюками chino і кросівками.

Для неї

Для нього

Стилізації на chill

Безтурботні дні, проведені за солодким безділлям, потребують відповідного оформлення. Звиклі до комфорту, не відмовлятимемось від нього і в літні дні. Постарайтесь, щоб у Вашій валізі, спакованій у відпустку, розмістився одяг із натуральних тканин, адже у спекотні дні такий матеріал набагато зручніший, ніж поліестер. Робимо акцент на вільних фасонах і позачасових елементах: штани palazzo, сорочки oversize, джинси з прямими штанинами або джинсові шорти, повітряні сукні і прості кофти будуть ідеальним рішенням. Якщо бажаєте підкреслити свій look, пам’ятайте про модні елементи такі, як хустка на волосся, кроп-топ або ефектна сумочка. Нашим ногам теж має бути зручно. На щастя, тенденції цьому сприяють, адже спортивні босоніжки і шльопанці на масивній стійкій підошві – одні із елементів, що особливо подобаються дизайнерам.

Для неї

Для нього

Читайте інші статті