Прочитаєте за 2 хв 02 Сер 2019

Mix & Match: лiтнi тренди, що стильно будуть виглядати навiть осiнню

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Не знаєте що вибрати на літньому розпродажі, особливо, якщо хочете інвестувати в практичні та універсальні речі? Перевірте, на що варто звернути увагу та як придбати одяг та аксесуари, які будете носити не тільки зараз, але й восени!

mix-match-litni trendy-shcho-stylno-budut-dyvytys-navit-osinniu

Середина літа – особливий період – літній розпродаж досягає піку популярності, а осіннні тенденції вже виходять на ринок. І що вибрати? Перш за все, не спішіть ховати літній одяг далеко у шафу, він може легко скласти компанію осіннім трендам. Тому озирніться навколо, оскільки сезонні знижки можуть сягати до -70%. По-друге, з покупкою осіннього вбрання не доведеться чекати кінця літа – багато новинок справді універсальні, але їх модний дизайн просить одягнути їх негайно. Давайде розглянемо, як найти компроміс та оволодіти мистецтвом комбінування одягу з “інших планет”.

Ставка на класику

Піджаки, тренчі, сорочки, чіноси… Це класика чоловічої елегантності, що ніколи не вийде з моди. На літньому розпродажі зверніть увагу на сорочки різних фасонів і кольорів, елегантні піджаки і класичні тренчі. Незабаром Ви будете їх носити в поєднанні з кількома елементами найновіших колекцій. Наприклад, із брюками з лампасами або футуристичними снікерсами створите справді оригінальні стилізації.

mix-match-litni trendy-shcho-stylno-budut-dyvytys-navit-osinniu

Рубашка Medicine  |  Плащ Premium by Jack&Jones  |  Кросівки Fila
Рубашка Scotch & Soda  |  Піджак Medicine

Streetwear влітку та восени

Любите стрітстайл? У такому випадку зверніть увагу на футболки, джинси, кросівки або кеди. Надайте перевагу класичним прямим фасонам, які легко можна обіграти у різних образах. А може вдасться вполювати моделі з лімітованих колекцій? Вас уже нічого не стримує до експерименту. Особливо, якщо в осінніх новинках знайдете такі хіти, як кофту з оригінальною аплікацією, парку з футуристичним принтом або джинсову куртку в неординарному вигляді.

mix-match-litni trendy-shcho-stylno-budut-dyvytys-navit-osinniu

Футболка Levi’s  |  Кофта Diesel  |  Кеди Pepe Jeans
Куртка Levi’s Made & Crafted  |  Джинсы Levi’s
mix-match-litni trendy-shcho-stylno-budut-dyvytys-navit-osinniu

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті