Прочитаєте за 3 хв 21 Чер 2019

Festival look – найновiшi тренди фестивального лiта 2019

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Літня пора — вдалий час для шумних вечірок, гучних компаній, а головне, фестивалів просто неба. Розглянемо, як підібрати стилізацію, що викличе фурор не тільки коло сцени. Давайте разом створимо фестивальний look!

festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019

Романтика Бохо

Фестивалі асоціюються нам із свободою, безстурботністю та природністю, тому стиль «бохо» вдало вписується у цей настрій. У сезоні SS19 продовжуємо тенденцію, але додаємо трохи романтики. Обираємо вбрання з воланами, ажурною вишивкою та чуттєвим декольте в стилі кармен. Чудовою прикрасою буде оригінальний принт (арабески та мотиви пейслі) або узор tie dye. Спідниця maxi з фальбанкою та довгий жакет – на топі популярності – ідеально вписуються в атмосферу музичної події під відкритим небом. Боїтесь виглядати занадто хіповсько? Розбавте образ модним взуттям та аксесуарами: кросівками, сумочкою на пояс або капелюхом-bucket.

festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019

Cпідниця Guess Jeans  |  Спідниця Mango  |  Сукня Answear
Кеди Mustang  |  Сукня Answear

Фестивальний стрітстайл

Цьогорічні фестивальні тренди відображають багато новинок відомих дизайнерів із всесвітніх подіумів. У Вашому образі повинні появитися наймодніші фасони і стильні аксесуари. Облягаючі шорти-велосипедки, відомі як cycling shorts, безумовно, стануть сенсацією – можуть бути чудовою альтернативою популярним джинсовим шортам. Ще однією особливістю сезону є неонові відтінкинеонове бікіні в поєднанні з брюками, crop top або куртка привертають увагу своїм інтенсивним кольором. І ось це все, що необхідно аби заявити про себе! Якщо говорити про стрітстайл, не можна забувати про денім у вигляді куртки простого крою, міні-спідниці або mom jeans. Крапкою над “і” нахай буде взуття – “потворні” кросівки або їх літня версія – сандалі з масивною снікерсовою підошвою.

festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019

Купальний бюстгальтер Haily’s  |  Топ Guess Jeans
Куртка Pepe Jeans  |  Кросівки Public Desire  |  Спідниця Guess Jeans

Панк чи рок?

Надаєте перевагу атмосфері 80-х або 90-х років? Ці десятиліття нещодавно пережили справжній ренесанс, тому не можуть пропустити літні фестивалі (не тільки як музичні хіти, але і як стиль). Сорочки в клітинку, відомі мартінси, шорти з високою посадкою, куртки oversize у темно-брунатних тонах виглядають бунтарно, але водночас стильно.

festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019festival-look-nainovishi-trendy-festyvalnoho-lita-2019

Куртка Guess Jeans  |  Футболка Only  |  Сорочка Answear
Туфлі Dr Martens  |  Бюстгальтер Diesel

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті