Прочитаєте за 2 хв 21 Кві 2020

Keith Haring у MEDICINE! Унiкальна колекцiя з культовими роботами вiдомого американського митця

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Бренд MEDICINE Everyday Therapy вкотре поєднує моду з культурою та мистецтвом! Цього разу запрошуємо познайомитись із колекцією, присвяченою культовому американському митцю. Що знайдемо в лімітованій лінії Keith Haring for Medicine?

Keith Haring for Medicine

Художник, скульптор, громадський діяч, активіст… Keith Haring був не лише невід’ємною частиною нью-йоркської богеми 80-х, але навіть став гуру течій pop-art і street-art. Його оригінальні барвисті фрески та характерна, винятково виразна, лінія увійшли в канон сучасного мистецтва. Надихнувшись творцями графіті, чиї роботи покривали вагони метро, ​​Haring почав малювати білою крейдою на чорному папері, що використовується для покриття рекламних об’єктів. Завдяки цьому художник охопив велику різноманітну аудиторію, а метро стало своєрідною лабораторією, де він працював над своїми ідеями. Вже у 1980 році роботи митця заполонили галереї та музеї по всьому світу, але в той же час Keith Haring продовжував брати участь у громадських проектах, наприклад в кампаніях по боротьбі зі СНІДом. Важливим аспектом життя Haringa був сильний соціальний вимір його творчості.

Перед смертю митець заснував однойменний фонд, завданням якого було збереження та розвиток його спадщини, пов’язаної із наданням допомоги дітям і жертвам СНІДу.

Keith Haring for Medicine

Незвичайна колекція Keith Haring for Medicine

Бренд Medicine вирішив сягнути до багатих досягнень Keitha Haringa. У колекції Keith Haring for Medicine знайдемо футболки, сорочки, лонгсліви та кофти, а також оригінальні шкарпетки, прикрашені графікою Haringа з характерною товстою лінією, простими фасонами та інтенсивними кольорами. Домінуючі принти all over, хоча є і більш мінімалістичні пропозиції у вигляді невеликих, але чітких акцентів на кишенях або рукавах. Лінію доповнюють джинсові куртки, сорочки та брюки. Додаткововим художнім акцентом колекції стають, прикріплені до етикеток, спеціальні нашивки з мотивами творчості Haringa, які Ви можете пришити на власний одяг.

Колекція Keith Haring for Medicine >>

Keith Haring for Medicine

© Keith Haring Foundation. Licensed by Artestar, New York
Колекція створена у співпраці з Artestar, глобальним ліцензійним творчим агентством, що представляє відомих художників, фотографів, дизайнерів та творців.

Читайте інші статті