Прочитаєте за 2 хв 22 Кві 2020

Denim Dream – мрiя про iдеальний денiм реальна!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Шукаєте денімові новинки на весну? Бренд ANSWEAR підготував для Вас щось особливе. Закохайтесь по-новому у джинсові тканини і знайдіть свої ідеальні фасони у лінії Denim Dream!

denim-dream-mriia-pro-idealnyi-denim-realna

Навесні завичай обираємо денім в будь-якому його прояві – джинси стають головним елементом стилізацій на кожен день, товсті куртки замінюємо легкими джинсовими катанами, а коли сонце гріє яскравіше, із задоволенням застрибуємо у повітряні сукні з тонкого деніму. Хоча зараз вихід на вулицю обмежений, немає перешкод, щоб оцінити функціональність деніму в домашніх умовах, адже комфорт важливий скрізь.

Denim Dream by ANSWEAR >>

denim-dream-mriia-pro-idealnyi-denim-realna

Денімові новинки бренду ANSWEAR

Назустріч очікуванням Клієнтів на подіум виходить власний бренд із захоплюючою весняною пропозицією – Denim Dream. Тут знайдемо, передусім, джинси у всіх можливих фасонах: класичні скінні, mom jeans, а також модні в цьому сезоні balloon jeans. Щоб створити вишуканий total look, Ви можете поєднувати джинсові штани з жилетом або катаною. Пам’ятайте про спідниці з декоративним рваним краєм або витончені сукні з легкої джинсової тканини.

Серед новинок бренду ANSWEAR також представлені елементи, що ідеально складуть компанію деніму: насамперед, бавовняні блузки з вишивкою та рукавами-буфами, пастельні кофти oversize та футболки з принтом. Все витримано в яскравих весняних кольорах, що підкреслюють красу сирого джинсу.

denim-dream-mriia-pro-idealnyi-denim-realna

подивитись більше пропозицій Denim Dream на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті