Прочитаєте за 4 хв 23 Вер 2021

In sport we trust: тренуємося вдома з кращими тренерами з YouTube!

Автор: Марія Алєксєєва
Прочитаєш за 4 хв

Настає момент, коли вже немає сил чинити опір і доводиться звертатися до спорту, як до релігії, в надії мати бажану форму. Здавалося б, ще ніколи не було так просто тренуватися — май лише спортивний аутфіт, в якому захочеться “підкорювати” гори з гантель, зручний мат і YouTube в рядку пошуку. І так, це нормально не хотіти або не могти ходити до спортзалу. Тренування — це те, що потрібно повторювати в домашніх умовах!

Як же знайти того самого тренера, з яким перехочеться замовляти доставку ароматних булочок Cinnabon? Ми заощадили вам час і знайшли п’ятірку кращих гуру у світі спорту родом з усім відомої країни Ютуб. Вони не тільки надихають на великі звершення (наприклад, відмову від вищезазначених борошняних шедеврів з карамеллю та корицею), але й дійсно працюють на результат — на ваш.

Вибирайте те, що підходить саме вам: від тренувань, що спалюють калорії без залишку, до пластичних танців і ефективних занять йогою. Поїхали!

 

Blogilates

Кейсі Хо називають “старою гвардією фітнесу”. Її канал на YouTube існує понад 10 років, а сама Кейсі навчала людей онлайн, коли ще вчилася в коледжі. На каналі Blogilates Ви знайдете вправи на всі групи м’язів, навіть ті, про існування яких не підозрювали. Якщо ви маєте сумнів, що пілатес створений саме для вас, спробуйте челендж, придуманий самою Кейсі: наприклад, 100 днів регулярних тренувань, щоб змоделювати силует.

Fitness Blender

Засновники каналу — Деніел і Келлі, подружня пара, яка змусить вас гарненько попітніти. Їх особливість в тому, що вони пропонують глядачеві різноманітні силові тренування, роботу з власною вагою, а також інтенсивні інтервальні вправи. Ці відео відрізняються приємним оку мінімалізмом: Ви не знайдете в кадрі відволікаючий фон або музику, що є продуктом поганого смаку. Деніел і Келлі роблять акцент тільки на заняттях, техніці їх виконання та тривалості. Так що готуйте власний список музичних треків, з яким Ви готові перемагати!

Комплект для спалювання калорій:

Fitness Marshall

Для тих, хто хоче віддати свою душу танцям, Калеб Маршалл підготував справжнє джерело корисної інформації. Якщо ви не знаєте, як і що танцювати, не лякайтеся! Просто вмикайте готові відео і танцюйте разом з Калебом. На каналі ви знайдете сотні коротких яскравих відео, створених в дусі популярних пісень Lady Gaga, Dua Lipa, Ed Sheeran і ін. Танцюючи, ми не тільки віддаємося у владу ритму, а й ефективно спалюємо докучливі калорії.

Yoga with Adriene

В останні роки йога стала справжнім культом і ми розуміємо чому: вона відмінно розтягує тіло, знімає блоки в м’язах і хребцях, покращує самопочуття і в цілому позитивно впливає на психіку, нейтралізуючи втому та тривожність. На каналі Адріен Мішлер ви знайдете величезну кількість відео з різною тривалістю та ступенем складності. Повірте, щоб закохатися в йогу багато не треба: почніть свій день хоча б раз з ранкової зарядки з асанами. Після неї ви будете почувати себе спокійно і наповнено, прямо як (вибачте за кліше) серфери з Балі.

Ваш комплект для йоги:

Chloe Ting

Хлоя Тінг є однією з найпопулярніших фітнес-ютуберів. Її глядачі вважають, що вона здійснила справжню революцію у світі фітнесу! Чого тільки варте її культове відео “Get Abs in Two Weeks” — обов’язково його подивіться, не дарма ж воно стало вірусним. І так, дивлячись на тренування Хлої, не спокушайтеся: вони тільки здаються простими. Якщо ви новачок, сміливо починайте з найпростіших вправ. Як говорив Арістотель: “Ніщо так не виснажує і не руйнує людський організм, як фізична бездіяльність”. Будемо ж діяти!

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті