Прочитаєте за 2 хв 01 Жов 2021

Lifespiration starts here! Натхнення починається тут…

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 2 хв

Answear – це не лише про моду. Ми хочемо запропонувати Тобі щось значно більше, показати нові можливості, надати мотивації та енергії, щоб жити на повну, діяти сміливіше, бути собою…Відчуй натхнення та його поклик! Lifespiration starts here!

Answear – це місце Lifespiration

Відтепер, ми не просто fashion-магазин, ми стаємо місцем LIFESPIRATION. Що це означає? Це натхнення керуватись власними правилами, вірити у себе, бажання жити ще цікавіше, сміливіше і різнобарвніше.

Що Тобі хочеться зробити?
Про що Ти мрієш?
Яку дивовижну справу Ти задумала?

У нас немає готових відповідей на ці питання – та в нас є ідеї! Ми допоможемо їх знайти і сформулювати, реалізувати і відчути себе щасливішою. Ми знаємо, Ти здатна на це. Ти можеш все!

Твоє життя – Твої правила

Твоє життя не має бути схожим на замкнене коло: робота-дім-сон-і… знову робота… Спробуй взяти від нього щось значно більше і святкуй щодня маленькі миті. Не бійся змінювати і змінюватись. Почни з малого: придбай сукню в кольорі, до якого до сих пір ставилась з недовірою, перейди до більшого – дозволь собі далеку подорож, зміни роботу, а можливо дай старт новому хобі. Настав Твій час, візьми від нього все!

Lifespiration – це Жінка!

Для нас важливими є всі разом і кожен окремо, але, як Ви вже змогли зауважити з нашої нової рекламної кампанії, ми хочемо більше зосередитись на Тобі та інших Жінках. Ми хочемо, щоб Ти та інші відчули свою внутрішню силу та унікальність незалежно від правил, які нам давно знайомі, від стереотипів з дитинства чи новонав’заних стандартів. Кожна з нас має жити по-своєму, реалізовувати себе де завгодно і як завгодно. Чуттєва, сильна, романтична, строга, темпераментна, сором’язлива… жіночніть має безліч облич, і кожне з них – прекрасне, унікальне, єдине на весь Всесвіт. Покажи його!

У нашій кампанії брали участь моделі, акторки, і поруч, звичайні Жінки, сповнені натхнення до життя, або того, що ми вирішили назвати англійською грою слів – Lifespiration. Чи матиме кожна із них ту пристрасть, щоб наповнити своє життя? Незабаром ми познайомимо Тебе ближче з кожною із наших героїнь.

Читайте інші статті