Прочитаєте за 3 хв 15 Тра 2023

Be strong for Yourself – колекція для сучасних жінок-воїнів

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Мріяти, діяти та боротися – за себе та своє майбутнє. Нова колекція Answear.LAB, що потопає у відтінках срібла та червоного, – це гімн сучасній жінці-воїну.

Великі мрії не обов’язково повинні лежати в далекій, здавалося б, недосяжній сфері. Чого ти б бажала? До чого прагнеш? Вперед, до мети! Якщо ти достатньо рішуча, впевнена та переповнена вірою в себе, тебе ніщо не зупинить. Можливо, на цьому шляху будуть злети і падіння. Це нормально. Продовжуй боротися за свої цілі і не дозволяй іншим принижувати себе або послаблювати внутрішній ентузіазм.

Мрія, за яку не треба боротися, – це не мрія, а сон. Перша змінює твій день. Інша змінює твій світ. Продовжуй боротися.

Сильна жінка за версією Answear.LAB

Be strong for Yourself, найсвіжіша капсульна колекція Answear.LAB, – це історія про силу, волю до боротьби, рішучість і наполегливість. Хоча в колекції з’являються бойові червоні кольори, а одним з реквізитів кампанії є боксерські рукавички чемпіонки Європи Саші Сидоренко, все це набуває метафоричного підтексту. Сила в тобі! Не тільки в м’язах, але й у твоєму характері чи душі. Сміливість і сила, як душевна, так і фізична, не виключає вразливості. У моменти слабкості не сумнівайся у своїй силі лише тому, що на твоїй броні з’явилася маленька тріщина чи подряпина. Збери усі свої сили і вір, що, незважаючи на заздрісних людей, неспритливі обставини і невдалий час, ти можеш досягти успіху.

Be strong for Yourself з Answear.LAB

Середньовічні обладунки залишилися в далекому минулому, сьогодні символіку мужності і сили можна показати за допомогою одягу по-іншому. Насичені, енергійні червоні кольори, піджаки з виразними лініями плечей, сріблясті сітчасті туніки, що нагадують лицарські обладунки, та срібні ланцюги в якості прикрас – це лише деякі з елементів колекції “Be strong for Yourself”. Хороший настрій досягається за допомогою кольорових контрастів, яскравого драпірування та виразних аксесуарів, що створюють силует сучасного воїна.

Читайте інші статті