Прочитаєте за 3 хв 01 Сер 2023

Be The Girl Boss. Answear.LAB з новою капсульною колекцією.

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Впевнена, цілеспрямована, завжди готова до викликів та сміливо йде до своєї мети – це Girl Boss з останньої колекції Answear.LAB. Бренд розширює можливості жінок за допомогою моди з моменту свого заснування. Тепер Answear.LAB показує, що навіть в уніформі ми можемо самовиражатися і реалізовуватися професійно.

Girl Boss від Answear.LAB

Перед тим, як вийти з дому, вона одягає добре скроєний піджак. Потім взуває класичні туфлі на шпильках, а в сумочку кладе пару балеток, щоб надіти їх, коли вийде з офісу. Вона готова до всього і знає, що зустріне всі виклики у власному стилі. Крім того, вона не самотня і завжди має коло відданих друзів, які завжди готові підтримати її, коли вона цього потребує. На роботі вона зосереджена на своїх обов’язках, але також знає про важливість відпочинку, зберігає баланс у своєму житті та черпає сили зсередини.

Girl Boss – це нова капсульна колекція Answear.LAB, створена жінками для жінок. Вона представлена двома фотосесіями, зробленими в абсолютно різних умовах. На першій моделі позують в елегантному автомобілі, готові разом підкорювати світ. Вони впевнено дивляться в камеру, одягнені у вбрання, що підкреслюють їхню жіночність та незалежність. Друга сесія представляє атмосферу міського нічного життя, сповненого елегантності, гламуру та веселощів.

Girl Boss випромінює впевненість у собі як на роботі, так і в повсякденному житті. Вона також любить свою жіночність, тому любить її підкреслювати, – розповідає Агнешка Пручник, бренд-директор Answear.LAB.

– Ми створили колекцію одягу в оригінальних кроях, що ідеально відображають характер сучасної та впевненої в собі жінки. Відповідати очікуванням оточуючого світу та поєднувати різні соціальні ролі одночасно – завдання не з легких. Girl Boss – це данина жінкам, які знають, чого вони хочуть від життя, і користуються цим на повну”, – додає вона.

Відкрийте для себе одяг з нової колекції Answear.LAB

Стилізації з колекції Girl Boss побудовані на основі трьох основних кольорів: білого, чорного і теплого коричневого, доповнені сірим, а також синім і темно-синім, які ідеально поєднуються з класичним офісним вбранням. Свою сміливість і впевненість у собі Girl Boss демонструє в більш насичених відтінках: червоному, оливковому у стилі мілітарі або сріблясто-золотих деталях.

Для жінок, які шукають модне натхнення, різноманітність має фундаментальне значення. Саме тому нова капсульна колекція від Answear.LAB пропонує широкий вибір фасонів. Дівчина-бос вирішує, в якому вбранні вона буде підкорювати світ. Збираючись на роботу, вона може поєднати жакет, футболку, міні зі стильними ковбойськими чобітьми. В інший час вона поєднує класичну білу сорочку з візерунчастими широкими штанами. А ввечері одягне гламурну червону максі-сукню з драпіруванням. Який би образ вона не обрала, вона залишатиметься собою і крокуватиме вперед з високо піднятою головою.

Про Answear.LAB:

Власний бренд Answear.com, створений жінками для жінок. Він сміливо і голосно говорить про жінок у сучасному світі через циклічні тематичні капсули. Answear.LAB – це сума потенціалів: локальних фабрик, невеликих лейблів та незалежних дизайнерів, з якими разом створюються оригінальні, лімітовані колекції.

Читайте інші статті