Прочитаєте за 2 хв 23 Лис 2023

ANSWEAR.ua втретє поспіль здобули перемогу у номінаціях “Найкращий інтернет-магазин одягу – 2023” та “Найкращий мультибрендовий інтернет-магазин – 2023”!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

ANSWEAR.ua – “Найкращий інтернет-магазин одягу – 2023” та “Найкращий мультибрендовий інтернет-магазин – 2023”! Чергова перемога в голосуванні серед кращих від Української народної премії

ANSWEAR.ua – знову названо найкращим інтернет-магазином одягу та найкращим мультибрендовим магазином 2023 року! Неймовірно! Не уявляєте емоції що охоплюють нас, та найголовніше – це велика вдячність Вам! Вже вретє поспіль ми здобуваємо цю перемогу виключно завдяки незалежному голосуванню українських споживачів, тобто Вашим оцінкам. Що ж, обіцяємо гідно нести прапор лідерів у цій сфері та приємно дивувати Вас і надалі. Нагорода – це завжди, насамперд, виклик. А ще, мотивація. Не зупинятись на досягнутому і прагнути більшого. 

Віримо та знаємо, що у ці складні часи ми разом дочекаємось найголовнішої перемоги – перемоги України! Та не раз доведемо, що ANSWEAR.ua –  лідери у своїй галузі, а Українці – варті лише найкращого.

Детальніше про Українську народну премію

Всеукраїнський національний проєкт спрямований на визначення і відзначення найкращих товарів та послуг, які присутні на українському ринку.

Українська народна премія займає надзвичайно важливе місце у розвитку українського бізнесу і споживацького середовища, адже ґрунтується на вподобаннях та оцінках тих, для кого ці товари та послуги призначені – українських споживачів.

Унікальність проєкту полягає в його гідному та справедливому підході до визначення переможців. Журі проєкту – це українські споживачі – ті, хто щодня користується товарами та послугами особисто.

Якщо ви бачите зображення медалі “Українська народна премія” на упаковці товару, в рекламі або на сайті компанії, можете бути впевнені, що товари/послуги цієї компанії визнані найсуворішим журі – українськими споживачами в рамках народного голосування.

Читайте інші статті