Прочитаєте за 3 хв 26 Бер 2024

ANSWEAR.ua – головний партнер і натхнення міжнародної премії Woman of Impact!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Ви ж також, і мабуть, не раз, задумувались що війна додала кожному із нас не лише нових випробувань, але й, докорінно змінила фокус уваги на зовсім інші людські цінності.

Answear.ua разом з «ELLE Україна» віддали шану сильним, незламним жінкам і відзначили впливових особистостей, які присвячують своє життя соціально важливим ініціативам і попри виклики доводять, що для українок немає жодних перешкод. Небайдужість, дієвість, голоси, до яких дослухаються, — все це об’єднує номінанток проєкту WOMEN OF IMPACT в Україні.

Директорка ELLE Україна Наталія Дунайська та головна редакторка ELLE Україна Соня Забуга

Лауреатки WOMEN OF IMPACT UKRAINE були оголошені на урочистій церемонії 5 березня 2024 року з урахуванням Ваших голосів на підтримку в таких номінаціях:

“Волонтерсто”, “Реабілітаційна медицина”, “Популяризація креативного іміджу України за кордоном”, “Інформація та медіа”, “Гуманітарні ініціативи та громадські організації”, “Спортивні досягення”

З 1 лютого по 1 березня на сайті ELLE.UA проходило відкрите голосування у всіх цих шести номінаціях, у якому взяло участь більше півмільйона осіб. Зацікавленість і бажання підтримати визначних українок була неймовірною, ми це також спостерігали і на нашому сайті.

То ж, вже 5 березня, у Музеї історії війни, а це просто в холі славетного монументу і символу незламності Мати-Батьківщина у Києві, ведуча Маша Єфросиніна, а також численні зіркові гості церемонії, що оголошували імена лауреаток зі сцени, серед яких: Джамала, Леся Никитюк, Сергій Притула та інші назвали імена лауреаток WOMEN OF IMPACT UKRAINE:

  • Тата Кеплеру номінації «Волонтерство»
  • Ольга Руднєва, Superhumans Center, у номінації «Реабілітаційна медицина»
  • Ірина Данилевська, SUPPORT UKRAINIAN FASHION, у номінації «Популяризація креативного іміджу України за кордоном»
Співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та засновниця Superhumans Center Ольга Руднєва
  • Влада Ліберова, Інформаційний ресурс @libkos, у номінації «Інформація та медіа»
  • Маша Єфросиніна та Оксана Нечипоренко, «НЕЗЛАМНА МАМА», в номінації «Гуманітарні ініціативи та громадські організації»
  • Ольга Харлан у номінації «Спортивні досягнення»
Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна, Джамала та фотографиня Влада Ліберова

Ще дві спеціальні номінації були оголошені вже під час церемонії. Їхніми лауреатками стали Перша леді України Олена Зеленська за особистий вклад у приверненні уваги світової спільноти до війни в Україні, а також солдат і фотохудожниця Ірина «іSky» у номінації «Жінки-військові».

Для ANSWEAR – це далеко не перша ініціатива допомоги і підримки тих, хто невпинно на очах творить історію нової вільної країни, тих, хто працює заради спільної мети, а вона у нас у всіх одна – Перемога і вільна процвітаюча Україна. То ж, для нас – це честь!

Маша Єфросиніна та громадська діячка, волонтерка Тата Кеплер

Зовсім нещодавно ми зібрали і переказали 5 000 000 грн на облаштування тренувального майданчика для суперлюдей з протезами в реабілітаційному центрі “Superhumans Center”, а на самій церемонії підтримали номінацію «Реабілітаційна медицина» та нагородили лідерку голосування окремою відзнакою.

Генеральний fashion-партнер — інтернет-магазин Answear.ua пропонував гостям вечора зробити фото на інноваційній фотозоні

Читайте інші статті