Прочитаєте за 3 хв 06 Вер 2023

Допомагаєш Superhumans! ANSWEAR розпочинає великий благодійний проєкт зі збору коштів на тренувальний простір для фізичної реабілітації у Superhumans Center

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Стань частиною великого благодійного проєкту! 50 гривень з кожного замовлення, зробленого на ANSWEAR.UA з 15 вересня по 15 жовтня 2023 р., буде направлено Superhumans Center на тренувальний простір для фізичної реабілітації Суперлюдей!

Війна в Україні все ще триває, а це означає, що тисячі людей, ба навіть, десятки тисяч,  потребують нашої допомоги. Через війну багато українців втратили руки чи ноги – на фронті, через обстріли чи замінування, а отже, потребують протезування, відновлення та психологічної допомоги. Саме тому ANSWEAR ініціює велику благодійну кампанію, в рамках якої буде створено перший в Україні майданчик для реабілітації тих, хто цього потребує. В Superhumans Center їх називають не інакше, як Суперлюдьми. Віримо і знаємо, разом нам вдасться реалізувати цю ініціативу і передати не менше 5 000 000 гривень!


Чому Superhumans?

Superhumans center – це перша перша медична установа в Україні, яка надає повний комплекс послуг, починаючи від ретельної діагностики до точного плану психічного і фізичного відновлення людей, що втратили руки чи ноги. Центр надає свої послуги жертвам війни абсолютно безкоштовно за рахунок благодійних внесків та підтримки партнерів. Серед тих, хто вже долучився до підтримки центру – американський філантроп Говард Баффет, британський підприємець Річард Бренсон, музикант Стінг та інші.

Суперлюди – так називає центр своїх пацієнтів, і ми з цим абсолютно згодні. Повертаючи можливість нормального життя, вони знову отримують свою суперсилу і жагу до життя.


Чому це важливо?

На сьогодні понад 20 000+ українців потребують протезування:

  • 623 – саме стільки пацієнтів уже звернулися до Центру;
  • 361 – затверджено до черги;
  • 205 пацієнтів знаходяться на лікуванні;
  • 78  осіб вже тримали протезування;
  • 30 пацієнтів наразі під опікою Центру.

Серед пацієнтів Superhumans – не лише військові, але й цивільні особи, що постраждали від війни, серед них – діти та іноземці.


Мета проєкту

Мета ANSWEAR – допомогти Superhumans Center створити спеціальний тренувальний майданчик, де Суперлюди могли б відновлювати свої суперздібності. В рамках благодійної акції ми плануємо передати мінімум 5 мільйонів гривень, які будуть направлені на створення цього простору.

Такі, здавалося б, звичні речі, як ходіння по траві чи гравію, вимагають для людей з протезами особливих зусиль.

Тренувальна зона майданчика буде складатися зі спортивних станцій-шляхів з поверхнями різної складності – пісок, гравій, трава, бруківка, камені та ін. Вони допомагають пацієнтам адаптувати протези до різних поверхонь на вулицях, провулках,парках та бульварах, які люди зазвичай зустрічають у повсякденному житті.

 

Читайте інші статті