Прочитаєте за 2 хв 14 Гру 2022

ANSWEAR.ua – ми знову найкращі! Перемога в номінаціях “Найкращий інтернет-магазин одягу” та “Найкращий мультибрендовий магазин” 2022 року в Україні!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

ANSWEAR.ua – найкращий мультибрендовий та інтернет-магазин одягу 2022 року! Це сталося вдруге. Два роки поспіль ANSWEAR.ua здобуває цю перемогу завдяки незалежному голосуванню українських споживачів.

У ці непрості часи для українського ринку та для України загалом, ANSWEAR.ua зумів не тільки продовжити роботу, а й стати найкращим у категоріях “Мультибрендовий магазин 2022 року” та “Інтернет-магазин одягу 2022 року”. Українці варті лише найкращого.

Про Українську народну премію

Як зазначають організатори премії, переможці – це безперечні лідери у своїх галузях, які отримали народне визнання і за підсумками проведеного голосування були визнані українськими споживачами як найкращі.

Визначення найкращих товарів та послуг на основі вподобань українських споживачів та нагородження їх відзнакою, яка буде підтверджувати народне визнання.

Якщо ви бачите зображення медалі Української народної премії на упаковці товару, в рекламі або на сайті компанії — можете бути впевнені, що продукція/послуги даної компанії були визнані кращими найсуворішим журі – українськими споживачами в рамках народного голосування.

Голосування: інноваційна система

Для визначення результатів Українська народна премія пропонує інноваційну систему голосування, при якій інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин в обраній ним соціальній мережі, що є потужним рекомендаційним елементом.

Оскільки соціальне спілкування умовно не має меж , то таким чином, значно збільшується аудиторія зацікавлених користувачів, які мають гарне очікування та лояльне ставлення до учасників премії.

Читайте інші статті