Прочитаєте за 4 хв 08 Бер 2023

Як і з чим носити кросівки?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Кросівки – це вже своєрідна класика, яка не зникає з подіумів протягом тривалого часу. Вони є в гардеробі кожної жінки та чоловіка, і від них у захваті не лише прихильники спорту. Не дивно, що це надзвичайно зручне та практичне взуття поєднується з найрізноманітнішим вбранням.

З чим носити кросівки? Не знаєте? Обов’язково перегляньте наші ідеї образів. У нас є пропозиції як для неї, так і для нього!

Кросівки – для якого сезону вони призначені?

Кросівки бувають як високі, так і короткі. Вони можуть бути виготовлені з різних матеріалів, від шкіри та еко-шкіри до текстильних тканин. Важливо, що деякі з них мають додаткове внутрішнє утеплення, тому їх можна носити і в холодну пору року. Це доводить, що таке взуття можна носити цілий рік, хоча багато що залежить від конкретної моделі та фасону. Однак найчастіше кросівки з’являються у весняно-літніх ансамблях, а також у перехідних стилях.

Саме час знайти свою пару! Жінки і чоловіки люблять спортивне взуття, тому носять його безперервно навіть на роботу або на менш формальні виходи.

З чим носити жіночі кеди?

Жіночі кросівки можна знайти в гардеробі кожної жінки. Всупереч думці, це взуття поєднується не лише зі спортивним одягом. Їх можна взувати, наприклад, з позачасовими базовими речами або навіть з вигадливо елегантними вбраннями і навіть з гарячими хітами сезону. З чим носити кеди? Звісно, з джинсовим одягом, вільними сукнями і, нестандартно, в дуеті з брючним костюмом або гламурним блискучим міні. Додавання зручних аксесуарів у вигяді кросівок миттєво робить вбрання більш невимушеним. Такі образи можна носити щодня на роботу чи на прогулянку з друзями. Ми гарантуємо, що цей аксесуар надзвичайно універсальний, особливо якщо він нейтрального кольору і простого крою.

 

Білі та чорні моделі стануть основою для різноманітних ансамблів, а кольорові або з принтом додадуть йому пікантності. Зрозуміло, що жіночі спортивні кросівки ідеально пасуватимуть до менш формального вбрання.

На побачення їх можна скомбінувати із сарафаном чи корсетом, а для міського образу – з шортами й футболкою, щоб створити повсякденний лук. Пухова куртка або пальто й кросівки – популярне поєднання для осінньо-зимового сезону. Хоча багатьом воно здається банальним, воно все одно може бути приголомшливим – особливо, якщо додати контрастне взуття і незвичайну сумочку цікавої форми.

З чим носити чоловічі кеди?

Не будемо приховувати – хлопці мають слабкість до практичних аксесуарів, які можна носити багаторазово і по-різному. Чоловічі кросівки добре поєднуються з багатьма стилями, окрім того, що вони є незамінним аксесуаром для тренувань. Вони чудово поєднуються зі спортивним одягом і з вічною класикою, такою як темні джинси, біла сорочка, штани-чіно або шорти-бермуди. Спортивний костюм і кросівки – це звична і зручна комбінація, яка підходить як для повсякденного носіння, так і для занять у спортзалі. Дует з костюмом, з іншого боку, створює розкішний і в той же час більш повсякденний образ, наприклад, для роботи, де дрес-код не є обов’язковим.

Кросівки для офісу – чому б і ні!Це чудовий варіант для “повсякденних п’ятниць”.  Цей вид чоловічого взуття можуть носити джентльмени різного віку. У холодну пору року навряд чи хтось відмовиться від цього зручного взуття. Проте у прохолодну погоду варто обрати моделі з більш високим верхом та утепленням.

Кросівки з піджаками – фаворити серед чоловіків, хоча деякі з них полюбляють поєднувати спортивний стиль з шикарним пальто або безрукавкою.

Як зашнурувати кросівки?

З чим носити кросівки? Це питання хвилює багатьох жінок і чоловіків. Але точно можна константувати, що кросівки поєднують з усіма, іноді навіть непередбачуваними, предметами гардеробу. Кросівки під штани носять практично з будь-яким кроєм низу, навіть з короткими штанинами. Для жіночого стилю також підійдуть сукні та спідниці, до того ж різної довжини.

Як зашнурувати кеди? Варіантів достатньо.

Класичний вигляд перехрещених шнурків завжди добре поєднується як з коротким, так і з довгим низом. Але ви також можете обрати більш інноваційне рішення: пряме шнурування, діагональне або у вигляді драбинки. Це невелика зміна, але вона може надати образу пікантності! Подібного ефекту можна досягти, замінивши шнурки на моделі контрастного кольору.

Як модно носити кеди цього літа? З короткими шортами та сукнями ви можете акцентувати увагу на шнурках, наприклад, зашнуровуючи їх навколо щиколотки. Пам’ятайте, що ця деталь може оптично вкоротити ноги, тому, на жаль, добре виглядає лише на високих.

Читайте інші статті