Прочитаєте за 3 хв 27 Бер 2023

Топ-5 аксесуарів на весну 2023 року

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Маленькі речі – великі зміни. Коли розпочинається новий сезон, ми прагнемо новинок. Звертаємо увагу на деталі, насолоджуємося кольорами і новими, надихаючими формами, зокрема тими, які можуть урізноманітнити образ. Пропонуємо вам 5 неординарних весняних аксесуарів, у пошуках яких ми проаналізували останні подіумні тенденції та гарячі новинки від провідних модних брендів.

Новий рівень підборів

Весна – це час для експериментів, тож чому б не почати з ніг? А точніше, з взуття. Авангардні, деконструйовані, несподівані – ось кілька слів, якими можна описати туфлі на підборах, що змінять багато стилів. У центрі уваги – підбори, які цієї весни стають кристалічними, викладеними бісером, металізованими або навіть… повністю змінюють свою форму, надихаючись незвичайними формами зі світу скульптури або ювелірних прикрас. Ось це мистецтво!

Ювелірний сад

Нам доведеться ще трохи почекати, поки на деревах розпустяться бруньки. Але ми знаємо, як зробити так, щоб квіти з’явилися у вашому оточенні трохи раніше. Прикраси, натхненні природою, дозволяють сповна насолодитися новим сезоном, милують око і є свіжим доповненням до будь-якого вбрання. Пальці, вуха, зап’ястя та декольте прикрашають маргариткові мотиви у стилі 90-х, величезні мерехтливі квіткові форми та прості, навіть контурні, металеві фігури. Таємничий сад ювелірних квітів розквітає сповна.

Сумочка – хай живе колір!

Лаймово-зелений, рожевий чи, можливо, жовтогарячий? Тут немає єдиної правильної відповіді, тому що колір має значення. Найцікавіші сумочки весни 2023 року зачаровують соковитими кольорами веселки. Нам подобаються як однотонні моделі, так і ті, в яких окремі відтінки поєднуються за допомогою колорблокінгу. Це весело, цікаво і креативно. Навіть якщо ви віддаєте перевагу більш стриманому стилю, барвиста сумочка стане гарним початком для сміливіших експериментів.

Балетки балерин

Якщо ви стежите за вірусними мікротрендами, то ви маєте бути знайомі із цим трендом. Балетки з’явилися на подіумі Miu Miu ще 2018 року, але знадобилося ще кілька сезонів, щоб тренд розквітнув по-справжньому. Здебільшого завдяки поколінню Z, яке просто обожнює переосмислювати стару естетику і подавати її по-новому. Балетки в стилі Мері Джейн, або балетки з характерним ремінцем, з одного боку, мінімалістичні та класичні, а з іншого – трохи ностальгічні. Їхній шарм, як і зручність, неможливо заперечити. Вони ідеально поєднуються з мінісукнями або джинсами до щиколотки.

Друге життя рибальського капелюха

Хоча може здатися, що ера панам закінчилася, це є оманливим твердженням. Капелюх, що асоціюється з божевільними 90-ми та риболовлею, залишається з нами надовго, і це гарна можливість спробувати полюбити його. Обов’язкова річ для кожної відпустки, цієї весни вона набуває дивовижних форм. Бавовна з яскравим принтом, денім і вельвет, в’язані гачком косички, стьобані вироби і, не на сам кінець, контрастне мереживо та тюль, що прикрашає криси. Є що обрати!

Читайте інші статті