Прочитаєте за 3 хв 11 Лют 2023

Як вибрати ідеальний подарунок на День Святого Валентина?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Love is in the air! У свято любові висловіть свої почуття в найнатхненнішій  формі.

У пошуках ідеального подарунка до Дня Святого Валентина

Настав цей час! Напередодні Дня Святого Валентина ми шукаємо найкрасивіші, найнадихаючіші подарунки – і для неї, і для нього. Цей пошук завжди супроводжується великими емоціями – ми хочемо подарувати щиру радість своїм близьким, здійснити їхні мрії, подарувати щось унікальне, оригінальне та неповторне. Адже подарунок на День святого Валентина має бути вираженням наших почуттів, символізувати любов, прихильність, вірність. Не забуваймо про довговічність, якщо кохання має бути вічним, нехай валентинка буде на все життя, буде функціональною, радуватиме око, прикрашатиме побут та нагадуватиме про чудові моменти.

Як здивувати кохану людину?

У вас є маса можливостей, починаючи з класики, такої як прикраси, сумочки та інших предметыв гардеробу, різноманітних гаджетів та речей для дому, і закінчуючи предметами, пов’язаними з інтересами другої половинки. Як не потонути в цьому морі натхнення до Дня Святого Валентина? Під час пошуку ідеального подарунку, потрібно відповісти на кілька запитань, пов’язаних з характером, уподобаннями, хобі, видами дозвілля та стилем коханої людини. Адже ідеальний подарунок – це той, який йде прямо від серця, випливає з наших почуттів і, водночас, відповідає потребам одержувача. А потреб може бути стільки! Ваша друга половинка:

Стежить за трендами чи просто любить добре виглядати? Подаруйте їй ефектну річ від одного з провідних брендів. Відібрана, дизайнерська, неповторна, як і вона.

Хоче проводити з тобою більше часу? Організуйте романтичну відпустку на вихідних або тиху вечерю вдома.

Почали займатися йогою? Подаруйте їй дизайнерський килимок або ходіть разом на заняття.

Любите екстремальні пригоди? Від походу на скеледром до спільного стрибка з парашутом – тут справді є де похизуватися.

Selfdate – подарунок мрії для себе

У попкультурі День Святого Валентина може бути дискримінаційним, адже прийнято вважати, що це свято двох людей. Однак не дозволяйте собі збожеволіти, якщо ви сам собі керманич, моряк і корабель, вам не потрібно почуватися позбавленим привілегій цього свята. У вечір Святого Валентина влаштуйте собі побачення. Зробіть щось для себе – те, про що ви давно мріяли і хотіли зробити. Зробіть собі подарунок вашої мрії, також подарунок для вас повинен відповідати вашим поточним потребам. Вечір у спа-салоні чи насамоті з фільмом? Шпильки на 12-сантиметровому підборі, а може, інноваційна куртка для гірських експедицій? Подаруйте собі любов і подаруйте собі задоволення. Ви заслуговуєте найкращого, найцікавішого та найнатхненнішого.

 

 

Читайте інші статті