Прочитаєте за 5 хв 24 Тра 2023

Сукня в горошок – фасони, в які ви закохаєтесь цього літа

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 5 хв

Великий і дрібний горошок залишив свій слід на сукнях – дивіться наші ідеї, як стилізувати одяг з цим принтом.

Сукні з принтом панують на модних подіумах кожного сезону. Звісно, хітом зазвичай є квітковий принт, але ми знаємо, що квіткові мотиви переконують не всіх жінок. На щастя, з’являються й інші принти. Дрібні та великі крапки в дусі дівчат у стилі пін-ап. Класика, але з родзинкою. Сукня в горошок все ще модна? Так, і не думаємо, що це зміниться найближчим часом. Обов’язково дізнайтеся, з чим її носити. Надихайтеся нашими ідеями!

Для кого підійде сукня в горошок?

Стиль пін ап міцно зарекомендував себе у світі моди. Тенденції 1940-х і 1950-х років надихають трендсеттерів і сьогодні. Мотив горошку, безумовно, є одним з найулюбленіших, коли мова заходить про цей період. Сукня в горошок для кого? Загалом, це хороший варіант для жінок різного віку і незалежно від типу фігури. Однак не забувайте завжди підбирати принт пропорційно до вашої фігури. Ще одним важливим фактором є фон. Деякі люди запитують себе: чи робить сукня в горошок стрункішою? Так, якщо принт з’являється на темному матеріалі. Сам крій також матиме ключове значення. Cукні-кльош вміло приховують стегна, низ і стегна, акцентуючи увагу на талії. На жаль, якщо вам є що приховувати, ви не зможете досягти цього за допомогою приталеної сукні-олівець, оскільки такий крій підкреслює жіночі вигини. Також варто враховувати довжину. Міні, наприклад, дозволить вам продемонструвати свої стрункі ноги.

Що поєднується з сукнею в горошок?

До сукні в горох краще підбирати мінімалістичні аксесуари, щоб вони слугували нейтральним фоном для такого яскравого принта. Їх колір може збігатися або не збігатися з кольором сукні. В принципі, у вас є повна свобода, але пам’ятайте, що деталі повинні відповідати випадку. Для вечора потрібні більш витончені аксесуари, в той час як для повсякденного образу можна бути більш сміливою. З чим носити сукню в горох? Мила повсякденна класика, спортивні та рокерські речі, а також дуже вишукані речі. Міксуйте та поєднуйте будь-які тренди, які вам подобаються!

Яке взуття носити з сукнею в горошок?

Аксесуари до такої сукні можуть бути дуже різними. Що стосується взуття, то на кожен день можна додати кросівки, мокасини, кеди або навіть взуття на високих підборах. Влітку доречними будуть босоніжки на шпильці, мінімалістичні в’єтнамки або еспадрільї в прибережному стилі з плетеною підошвою. Восени та взимку, навпаки, актуальними будуть чоботи або черевики. Шльопанці забезпечать комфорт, так само як і черевики. Чоботи вище коліна додадуть трохи пікантності, а важкі ботфорти – характеру. Взуття до сукні в горох для великого вечірнього виходу може бути у вигляді шпильок, босоніжок або човників. Пам’ятайте, чим менше аксесуарів, тим краще!

Яке взуття носити з чорною сукнею в білий горох? Біле, чорне, нюдове або контрастне, наприклад, червоне. Ці пропозиції підходять практично до будь-якої комбінації з горохом. Приглушене взуття є лише нейтральною базою, а яскраві кольори підкреслять вбрання завдяки контрасту. Але не переборщіть з кількістю акцентів: досить помітних шпильок або кросівок. Сумочка, з іншого боку, повинна бути невиразною.

Яку сумочку підібрати до сукні в горох?

Сукня в горох і шкірянка – це гарне поєднання як для повсякденного образу, так і для вечора побачення. Взуйте сексуальні чоботи на підборах або рокерські черевики. Доповніть образ маленькою сумочкою на ланцюжку, великою сумкою або рюкзаком. Діловий варіант сукні в горошок доповнить стильна сумка або місткий саквояж на довгому ремені. Для подорожей на відпочинок або літніх прогулянок нам потрібні зовсім інші деталі. Які аксесуари варто додати до темно-синьої сукні в горошок? Сумочка-кошик ідеально поєднується з цим ретро-патерном. Ви також можете використовувати сітку, спортивну напоясну сумку або пластиковий шопер, наприклад, прозорий. Сучасні аксесуари повністю перетворять образ! Весільні ансамблі та ансамблі для інших подій потребують шикарної обстановки. Сукня в горошок та офіційні аксесуари – ідеальний дует. Чорний клатч або сумочка – найбільш універсальний варіант.

Які прикраси підібрати до сукні в горошок?

Не можна заперечувати, що принти ефектні самі по собі. Які прикраси носити з сукнею в горох? Мінімалістичні срібні блискітки стануть витонченим доповненням до будь-якого ансамблю. Тонкий ланцюжок, мініатюрні сережки або каблучка у вигляді обручки ідеально поєднуються з цією ретро-темою, навіть якщо носити їх одночасно. Однак уникайте круглих форм і великої кількості декорованих прикрас, інакше весь образ буде схожий на кітч. Чим менше, тим краще, тому вітаються делікатні ансамблі.

Який манікюр пасуватиме до сукні в горох?

Коктейльні сукні або інші вечірні образи потребують правильних деталей. Ідеальний манікюр має важливе значення, окрім того, що він з’являється і в повсякденних ансамблях. Колір лаку на нігтях повинен безпосередньо співвідноситися з нашим вбранням. Це єдиний варіант? Сукні в горох не завжди одноманітні. Витіюватий контрастний тон на нігтях гарантує, що загальний образ отримає “кігті”, причому в буквальному сенсі цього слова. Завжди бежевий, як і французький манікюр, – це універсальний, спокійний образ, який відстоїть себе в будь-якому вбранні.

Зачіски та макіяж для сукні в горох

Зачіска до сукні в горошок може бути мінімалістичною або навпаки. Як романтичні хвилі в голлівудському стилі, так і абсолютно пряме гладке волосся добре поєднуються з цією ретро-сукнею. Зачіска до сукні в горошок повинна відповідати загальному образу, так само як і макіяж. Червона помада на губах і стрілки – це квінтесенція пін-ап дівчини, хоча макіяж без макіяжу також підійде.

Читайте інші статті