Прочитаєте за 2 хв 15 Тра 2023

З чим носити кольорові шпильки?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Кольорові шпильки – аксесуар, що здатний швидко перетворити будь-який образ. Іноді, щоб розгледіти модний потенціал, потрібно зробити прорив. Як ви можете використовувати кольорові жіночі шпильки в своєму стилі? Ознайомтеся з нашими ідеями!

Кольорові шпильки – стилізація

Жіночі шпильки – це взуття на високих тонких підборах. Бежеві та чорні моделі поєднуються буквально з усім завдяки своєму приглушеному, універсальному відтінку – саме тому багато жінок вважають їх довгостроковою інвестицією, ідеальною для кожного сезону. Не дозволяйте універсальності бути вашим єдиним порадником! Добре мати у своєму гардеробі хоча б одну сміливішу пару взуття.

Різнокольорові шпильки – цікавий вибір, адже вони можуть швидко освіжити ваш образ. Обирайте одноколірні або мікс з декількох тонів. Відмінно підійде колор-блокінг, тобто контрастне поєднання. Інший колір на верхній частині – це все, що потрібно для того, щоб аксесуар виглядав по-справжньому ефектно. Дрібниця, а змінює так багато!

Жіночі кольорові туфлі на шпильці вражають у поєднанні з класичними джинсами і футболкою або з білою сорочкою. Так само гарно вони виглядають у монохромному поєднанні або на контрасті. Варто пам’ятати, що такий яскравий аксесуар не потребує конкуренції, тому інші аксесуари повинні бути лише ледь помітним фоном. Кольорові туфлі на низьких підборах з різним головним убором можна носити щодня, а також під час  виходів у світ. Вони чудово поєднуються з “маленькою чорною” сукнею, білою сукнею-сорочкою або навіть максі з візерунком. Коли справа доходить до принтів, шукайте спільні риси, перш за все, схожу кольорову гаму, і ви отримаєте цілісний образ.

Боїтеся помилитися в моді? Поєднуйте різнокольорові туфлі на шпильці з мінімалістичним кроєм у приглушених тонах, щоб створити стильний акцент.

Шпильки з різнокольоровими підборами – фасони

Рожеві, червоні та чорні шпильки – перевірений вибір. Ви не завжди повинні зупиняти свій вибір на однотонному взутті, адже бренди пропонують безліч цікавих альтернатив. Від візерунчастого верху до кольорових підборів – останні додадуть вашому образу нотку індивідуальності, навіть якщо на перший погляд вони виглядають дуже класично. Ця маленька деталь стане цікавою знахідкою як для повсякденних образів, так і для спортивних. Різнокольорові туфлі на шпильці миттєво оживляють весь образ. Носіть їх з однотонними або візерунчастими речами і попрощайтеся з нудьгою у вашому гардеробі раз і назавжди.

Туфлі на шпильках насичених кольорів швидко розбавлять однотонний образ або додадуть пікантності вечірньому ансамблю з простим вбранням. Кольорові підбори на шпильці або більш низькі, різнокольорові підбори дають вам безліч варіантів стилізації.

Шанувальниці простоти та гарячих трендів – запевняємо, ви будете у захваті!

Читайте інші статті