Прочитаєте за 2 хв 07 Кві 2024

Ювелірні тренди 2024 року – які аксесуари в топі?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Відкрийте для себе ювелірні тренди 2024 року та сяйте за будь-якої нагоди. Переконайтеся, що ювелірні прикраси – це більше, ніж просто аксесуар. Це спосіб виразити свій стиль, свою індивідуальність і річ, яка допоможе вам почуватися впевнено.

Цей рік принесе нам чергову порцію захоплення класикою у формі та дизайні. Ми повернемося до натхнення вінтажним стилем, природою та натуральними матеріалами. У найближчі місяці ми поєднаємо в аксесуарах дизайнерський досвід минулого та його сучасну інтерпретацію.

Ланцюжки – поєднання елегантності та бунтарського стилю

Прикраси з ланцюжків підкорюють покази найвідоміших дизайнерів. Масивні ланцюги показали The Attico, Sacai та Kiko Kostadinov. Більш делікатні золоті ланцюжки, навпаки, з’явилися у Том Форд.

Якби ми мали назвати найгарячіший ювелірний тренд 2024 року, то це однозначно були б ланцюжки. Блискучі або матові, товсті або тонкі, прості або витіюваті – незалежно від вашого стилю, такі прикраси додадуть цікавості мінімалістичним або класичним образам. 

Такі прикраси можна знайти у спеціальній колекції Sisterhood Treasure від Asnwear.LAB. Сережки, кольє та браслет, виготовлені з комбінації срібних та позолочених елементів, чудово поєднуються з делікатним одягом та більш яскравими шкіряними образами.

Ювелірні тренди 2024 року: Природні натхнення

Захоплення природою проявляється в різноманітних ювелірних мотивах, які очолюють список трендів 2024 року. Один з них – натуральні камені. Прикраси, прикрашені мінералами, підкреслюють зв’язок з природою і вражають елегантністю. Для таких аксесуарів підійде максимально проста форма і колірна гама. Дозвольте прикрасам зіграти свою роль і підкреслити естетичність образу.

У колекції Sisterhood Treasure також представлені прикраси з натуральним камінням, і їх вибір не випадковий. Так, ми можемо обрати чорний турмалін з його надзвичайною захисною силою, червоний гранат, що додає впевненості в собі, або гірський кришталь, який очищає свідомість від негативних думок.

Чорний турмалін і червоний гранат доповнять будь-який образ в стилі smart casual або вечірній. Вони чудово компонуватимуться з довгими атласними сукнями, шкіряними ансамблями та костюмними комплектами. Делікатний кришталь, навпаки, додасть легкості весняним образам. Він матиме чудовий вигляд з білими сорочками кольору “баф”, ансамблями з м’якого струмливого матеріалу та повітряними сукнями максі і міді.

Вінтажні прикраси в стилі бохо

Обожнюєте ретро-стиль і не боїтеся виділятись? Тоді вам буде приємно дізнатися, що прикраси у вінтажному стилі повертаються в моду. Золоті та срібні сережки, браслети та кольє геометричних форм, що відсилають до естетики 1980-1990-х років, додадуть характеру будь-якому образу. Це продемонстрував, наприклад, Том Форд, який додав до своїх подіумних творінь сучасні сережки у стилі 90-х.

Прикраси в стилі бохо також з’явились модних показах 2024. Китиці, пір’я, намистини – ці прикраси підійдуть тим, хто любить експериментувати з фактурами і відчуває себе невимушено. Прикраси в стилі бохо також є ідеальним аксесуаром для весняних образів. Вони надають їм свіжого вигляду та підкреслюють стриману елегантність.

Багатошарові кольє та прикраси з шармами стали справжнім хітом цього року. Такі моделі представили на подіумі Chanel та Burberry. Модульні прикраси, з яких можна складати власні композиції, можна знайти в колекції Answear.LAB. Підбирайте кольє та браслети з унікальними шармами з натуральним камінням, щоб завершити образ у власному стилі.

Відкрийте для себе колекцію прикрас від Answear.LAB.

Читайте інші статті