Прочитаєте за 4 хв 04 Чер 2020

Welcome to the jungle – тропiчнi натхнення на лiто 2020

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Як щодо невеликої віртуальної прогулянки в джунглях? Подивіться, які екзотичні тренди, аксесуари та принти домінуватимуть цього літа, а потім приєднуйтесь до великої модної пригоди!

welcome-to-the-jungle-tropichni-natkhnennia-na-lito-2020

Екзотичні мотиви повертаються майже щороку, адже чи можна уявити сонячне літо без теплих пляжів, райських садів та, повних фантазії, зелених тропіків? Давайте на мить перенесемось у цю теплу безтурботну атмосферу. Улітку 2020 спостерігаємо дуже виразні та ефектні натяки на джунглі. Робимо ставку на інтенсивні кольори, витончені аксесуари та художні тропічні узори. Барвисті сукні та блузки підкреслюють жіночний силует, а модні аксесуари з нотами екзотики надають повсякденним стилізаціям особливого шарму. Тропічний тренд вдало поєднуємо із стилем сафарі. У свою чергу, окремі виразні елементи можна використовувати в мінімалістичному outfit.

Тропічні принти на літо 2020

Не можемо уявити собі літо без тропічних узорів, що одразу вводять у стилізацію відповідну атмосферу. У сезоні SS’20 зважуємось на більше! Екзотичний мотив – це не лише звикла пальма, а ціла феєрія вигадливих рослин і квітів, що знаходимо в глибині джунглів. Появляються фрукти такі, як кавуни, банани та кокос, а також тварини: жирафи, тигри, фламінго, папуги та слони. Тканина за мить перетворюється на блузку або сукню – чудове видовище, наче витвір мистецтва. Найкрасивіше в літніх колекціях представив це бренд Dolce & Gabbana – повітряні сукні із складками і буфами манять екзотичними яскравими принтами. Улітку 2020 підкорюємось тенденції!

Футболка Medicine  |  Сукня Silvian HeachСукня Medicine

 

Сорочка Only & Sons  |  Шорти Pepe Jeans  |  Футболка Guess
Сорочка Medicine  

welcome-to-the-jungle-tropichni-natkhnennia-na-lito-2020

Аксесуари, що одягнете не тільки у джунглі

Натяк на джунглі також присутній в аксесуарах. Тут, однак, орієнтуємося не на візерунки, а на матеріал і фактуру. Насамперед появляються плетіння з рафії, лози, очерету та інших рослин, що утворюють магічні ефектні візерунки на взутті та сумочках. А дерев’яні елементи фігурують як ручки сумочок або елементи біжутерії. З’являються також звірині принти: найчастіше у вигляді рельєфної крокодилової або зміїної шкіри. Колір присутній в основному на вбранні. Щодо додатків, літо 2020 буде приглушене: орієнтуємося на чорний, відтінки бежевого, білого, коричневого та сірого.

Сумочка Answear  |  Ремінь Answear

    

Рюкзак Eastpak  |  Еспадрилі Medicine  |
Сумочка на пояс Nike Sportswear  |  Еспадрилі Havaianas

welcome-to-the-jungle-tropichni-natkhnennia-na-lito-2020

Подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті