Прочитаєте за 2 хв 20 Лис 2019

Warm Up by ANSWEAR – закутайтесь в тепло!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Пізньої осені Ви тільки мрієте про те, щоб загорнутись у теплий светр і провести вечір у затишному місці? Познайомтесь з новою колекцією ANSWEAR – Warm Up. Тільки від самого вигляду светрів, пальто та фланелевих сорочок зігріється Ваше серце!

warm-up-by-answear

Осінна колекція бренду ANSWEAR має всі шанси стати улюбленою для холодних днів. Warm Up окутує теплими светрами, плюшевими пальто та фланелевими сорочками. У колекції переплітаються свобода, шаленство та елегантність.

warm-up-by-answear

Натхненням для створення колекції став стиль бохо та мотиви Дикого Заходу в приглушенних осінніх кольорах. Довгі сукні з фальбанками і жакардові светри з візерунком переплітаються з широкими джинсовими брюками. Хіт сезону AW 19/20 – ковбойки. Поєднуємо взуття у стилі Western з вільними сукнями, а також джинсами та піджаками.

warm-up-by-answear

Клітинка — наступний дизайн, що з’явився в колекції Warm Up. Осінній ностальгічний принт покрив пальто, сукні, сорочки та жакети. Клітинка представлена в декількох версіях і розмірах: від невеликої (і модної) пепіти до виразної Buffalo.

warm-up-by-answear

Колекція ANSWEAR містить все необхідне, що знадобиться Вам пізньою осінню. Цупкі густі тканини, що домінують в капсулі, не тільки подарують Вам тепло, але і елегантний вигляд. Можна вибрати моделі з фланелі, вовни, деніму, трикотажу зі структурним переплетенням або плюшу. Приглушені кольори, засновані на відтінках бежевого та коричневого, збагачені прохолодним сірим та насиченим синім – колекція Warm Up відповідає багатьом типам жіночої краси.

warm-up-by-answear

подивитись колекцію Warm Up на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті