Прочитаєте за 3 хв 31 Січ 2020

Valentine’s Day 2020: 3 варiанти подарункiв для неї

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Незабаром День закоханих, і Ви знову замислюєтеся, що подарувати коханій? Ми підготували кілька яскравих пропозицій. Вибрати щось романтичне, миле чи практичне вирішувати лише Вам.

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

Щось романтичне

Почнемо з найбільш очевидного подарунка до Дня святого Валентина. Нижня білизна може бути не тільки сексуальною, але й романтичною. Робіть ставку на другий варіант. Обирайте мереживні набори не обов’язково в відтінках чорного та червоного, нюдові та пастельні кольори будуть виглядати так само красиво. Що ще може зробити Вашу кохану щасливою? Насамперед, романтичні нічні сорочки та пеньюари на тонких бретелях, атласні халати, а також мереживне боді екстравагантних фасонів. Останній варіант може бути навіть практичним, як зазначають зірки Instagram, адже боді може бути елементом щоденної стилізації.

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

  Боді Undiz  |  Халат Etam 

Щось миле

Ящо не орієнтуєтесь у жіночому розмірному ряді, але хочете подарувати щось красиве, робіть ставку на прикраси. Це ще один позачасовий презент на День закоханих. Вибір моделей справді великий, але замість трохи старомодних перлів чи кольє з великими каменями (що не кожній жінці сподобається), вибирайте ніжні прикраси, які підійдуть до багатьох стилізацій. Нехай це буде браслет з ланцюжкового плетіння, чарівний кулон або годинник на ювелірному ремінці. Цей тип прикрас вдало вписується в офісний та коктейльний образи і, до речі, підкреслює красу кожної жінки.

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

Ланцюжок Fossil  |  Браслет Guess  |
Годинник DKNY  |  

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

Щось практичне

Практичні подарунки також є хорошим варіантом, адже можете бути впевнені, що Ваш подарунок не загубиться глибоко в шафі, а буде використовуватись. Перш за все, рекомендуємо подругу кожної жінки, тобто сумочку. Це може бути класична трапецієподібна модель чорного, коричневого або бежевого кольору, що ідеально підходить на щодень. Не бійтесь вибрати дизайнерську сумочку незвичайної форми або кольору. Такий подарунок обов’язково запам’ятається! Зверніть увагу на матеріал та крій, нехай модель буде відмінної якості.

Свято – це хіба не привід для жінки оновити свій гардероб і зробити собі подарунок? Ніхто Вам цього не заборонить. Крім сумочки, подумайте про високі жіночні підбори, адже скоро розпочинається весняний сезон.

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

Сумочка Guess  |  Босоніжки Steve Madden  |  Сумочка Twinset
Босоніжки Pepe Jeans Сумочка Pieces

valentines-day-2020-3-varianty-podarunkiv-dlia-nei

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті