Прочитаєте за 3 хв 25 Жов 2019

В обiймах плюшевого ведмедика – наймоднiшi пальто та куртки на зиму 2019/2020

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Тепле пальто і куртка – Ви не будете розлучатися з ними протягом наступних місяців. Тому вибір верхнього вбрання вимагає серйозного підходу. Розглянемо модні новинки і робимо ставку на…хутро.

Ми щороку носимо пальто і куртки, і це не дивно, адже низька температура вимагає належного верхнього одягу. Однак, кожного сезону варто надягати щось особливе, щоб можна було не тільки відчути тепло, але і виділитися на вулиці в лабіринті тьмяного вбрання. Цієї зими укутайтесь в тепле хутро. Довгі, короткі, в натуральних кольорах або неоні, плюшеві … Дизайнери захоплюються цим, приємним на дотик, матеріалом. Важливо лише, щоб хутро було штучним.

Хутро

Хутро в цьому сезоні має 2 аспекти. Moschino i Celine пропонують хутряне вбрання прямо із середньовіччя. Природні кольори, довгий ворс і максимально підкреслені плечі дозволять Вам епатувати впевненістю і сучасністю. З іншого боку, пастельні та яскраві хутра залишаються на топі, ідеально підходять не тільки до міні-суконь, але і до денімового total lookу. А яку модель оберете Ви?

Brave Soul   |  Answear  

Плюшеве пальто

70-ті повернулися! Пальто з коротким хутром, на дотик, як плюшевий ведмедик, є прикладом ретро-буму. Ідеальна модель повинна досягати колін і бути досить вільною, щоб максимально підкреслити пухнасту і м’яку структуру хутра. Фасон teddy bear стане чудовою базою для несамовитих жіночних стилізацій, а шкіряні чоботи, як запропонував Salvatore Ferragamo, відмінно доповнять Ваш образ.

  Vila  |  Answear  |  Mango  |  Vero Moda

Дублянка з хутром

Боїтесь в плюшевому пальто виглядати занадно масивно? Робіть ставку на дублянку з хутром – ця забута шуба повернулася у нових фасонах. Довгі дублянки ідеально підходять для стилізацій бохо, оскільки чудово поєднуються з квітковими сукнями та замшевими чоботами. У свою чергу в поєднанні з жіночим костюмом Ви отримаєте незвичайний outfit для роботи. Популярні також короткі дублянки з хутряним коміром – їх можна носити з елементами streetwear, такими як: прямі джинси, кофта з логотипом або шапка-beanie.

Only  |  Vero Moda 

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті