Прочитаєте за 2 хв 27 Січ 2024

Що таке екстравагантність в одязі?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Мода дійсно різноманітна і складається з безлічі різних напрямків. Кожен дизайнер пропонує власну естетику. Екстравагантність в одязі має як своїх прихильників, так і противників. Дізнайтеся, як створити екстравагантний образ.

Що означає екстравагантність в одязі?

Те, як ми одягаємося, може виражати наші переконання або цінності, підкреслювати наше індивідуальне “я”. Мода дає нам повну свободу у створенні свого образу. Різні натхнення гарантують, що ніхто не виглядає однаково. Екстравагантність в одязі є поширеним явищем. Що ж це таке? Слово “екстравагантність”, згідно зі словником, означає “поведінка або зовнішній вигляд, відмінний від загальноприйнятого”.

З точки зору стилістики – це бажання відрізнятися від інших людей. Ми створюємо власні нестандартні образи або йдемо слідами дизайнерів. Такі люди, безумовно, вирізняються своєю креативністю та яскравістю.

 

Як додати екстравагантності у свій образ?

Додавання екстравагантності в образи означає виглядати оригінально. Класичні силуети, мінімалізм і консервативні поєднання кольорів не підійдуть для цього стилю. Йти власним шляхом вимагає сміливості, а також почуття естетики.Екстравагантність в одязі спостерігається насамперед у різних субкультурах. Модники також покладаються на оригінальні, неочевидні поєднання. Екстравагантний стиль – це все про деталі. Навіть якщо загальний вигляд здається перебільшеним або сильно контрастним, кожна деталь ретельно продумана.

Преміальні бренди і відомі дизайнери покладаються на екстравагантність, тому що знають, що жінки люблять виділятися і акцентувати на собі увагу. Чоловіки, як правило, набагато консервативніші в цьому плані, хоча, звичайно, є винятки. Екстравагантний стиль також відповідає їхнім модним потребам. Екстравагантність в одязі дозволяє їм порушувати правила і шукати власний стиль.Для багатьох людей вираження яскравої індивідуальності, наприклад, через яскраве вбрання, блискітки є надмірним.

Однак, якщо ви любите яскравий стиль, не бійтеся експериментувати. Преміальні бренди іноді пропонують пропозиції в стилі унісекс або чоловічі версії типових жіночих моделей. У цьому випадку, чим незвичніші речі, тим краще. Адже екстравагантність в моді набуває багатьох форм.

 

Читайте інші статті