Прочитаєте за 2 хв 02 Чер 2020

Out Of The Blue або несподiвана експедицiя в Невiдоме з брендом ANSWEAR

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Найновіша колекція власного бренду ANSWEAR – це мрія про подорож до блакитної води. “Out of the Blue” – це роман класичних морських трендів із найновішими тенденціями літа 2020. Переконайтесь!

out-of-the-blue-by-answear

Прийдешнє літо змушує нас планувати подорожі, втечу від реальності та пошук нових, не досліджених просторів. А що, якщо перенестись в невідоме: відчуваєте вітер у волоссі і теплий пісок під ногами? В атмосферу заморських курортів окуне Вас нова колекція ANSWEAR Out of the Blue”.

out-of-the-blue-by-answear

Кампанія реалізована у Блендувській пустелі, що чудово відображає атмосферу колекції: контраст білих, кремових та бежевих кольорів у товаристві виразного граната. Класичні смуги поступаються місцем мотивам tie-dye та принтам toile de jouy, тоді як жакардові віскозні тканини додають моделям витонченості.

Як виглядає колекція Out of the Blue?

Літо в ANSWEAR – це легкі тканини, такі як льон, віскоза та повітряна бавовна. Пам’ятаємо також про класичний синій витертий денім, що стане чудовою базою для багатьох стилізацій незалежно від пори року. У колекції “Out of the Blue” знайдемо узорні віскозні сукні з відкритим декольте, що підкреслюють талією, шорти у стилі casual із зав’язкою, і вільні сорочки – ідеальні для початку літа. Капсулу доповнює літній must-have: еспадрилі з класичною солом’яною підошвою, плетені з рафії, сумочки та ремні, що додадуть будь-якому образу шаленства відпустки.

out-of-the-blue-by-answear

подивитись колекцію Out of the Blue на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті