Прочитаєте за 4 хв 01 Жов 2018

Autumn trends by ANSWEAR

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 4 хв

Сезон AW18/19 – це найблагодатніша пора для усіх фанів моди і стилю! Дізнайтесь про гарячі тренди сезону, створіть ультрамодні образи.

autumn-trends-by-answear

Urban Running

Як би це для багатьох із нас не звучало дивно, та тренд на так звані «спортивки» – ключовий, і не інакше. Ви теж зараз згадали 90-ті? На районі з касетними магнітофонами і в «адіках» 🙂 Саме те: лампаси, крупне лого відомого бренду – тепер такі штани вийшли за межі «пацанячого прикиду», їх носять не обов’язково в спортзал. Більше того, такий образ проголосили альтернативою брючному костюму, тому сміливо поєднуємо із шпильками, клатчами і біжутерією. Спортивний шик у всій красі!

autumn-trends-by-answear

Oversize Me

Максимальний об’єм в ціні! Великі куртки, часто значно більшого розміру, стягнутий на резинку низ – все це повернулось до нас із, знову ж таки, 90-х. Носимо їх досить нестандартно – в поєднанні із довгими платтями, елегантними тканинами, велюром чи ажуром. Ви здивовані? А от модні дизайнери не бачать жодних меж в міксі вуличного одягу streetwear із справжнім high-fashion.

autumn-trends-by-answear

White Collars

Біла сорочка зовсім не повинна бути скромною і нагадувати офісні будні. Oversize, асиметрія, рюші, незвичні вирізи, зав’язки – елементи, які внесуть різноманітність у Ваш стиль і розбавлять білу класику. Окрім неочікуваних геометричних фасонів, в тренді також футуристичні аплікації і хафти. Експериментуємо на повну!

autumn-trends-by-answear

Sophisticated trench coat

Кожна модниця вважає за маст-хев і має у своїй шафі бодай один бежевий тренч. Цього сезону дизайнери вирішили дещо урізноманітнити класику. Моделі тренчів зробили довшими, з виразними деталями, які дуже гармонійно поєднуються з високими чоботами і рештою образу. То на який тренч спокуситесь Ви?

autumn-trends-by-answear

Monocolour

В пошуках найпростішого варіанту для осіннього образу? В цьому сезоні модно одягатися в один колір, та від цього виглядати не менш цікаво аніж комбінуючи різні відтінки. Просто дизайнери радять обирати Земляний Помаранчевий, Цейлонський жовтий чи Димчатий Синій. Скажіть лише, що Ви не центр уваги?!

autumn-trends-by-answear

Martini Olive

Любите приглушені відтінки? На цей сезон маємо для Вас щось виняткове – оливковий колір під назвою Martini Olive. Надзвичайно елегантно виглядає на моделях пальто, плащів чи на куртках-мілітарі. Оригінально і тепло на трикотажних виробах, жакетах. Оливковий присмак створений заспокоїти Ваш образ і почуватися в гармонії з осінню.

autumn-trends-by-answear

Ethnic Vibes

Етнічні мотиви у колекціях світових дизайнерів. Культура Близького і Далекого Сходу неабияк надихає. Насичені відтінки бордо, фіолету, зеленого чи кобальт, різнокольорові рослинні орнаменти краплеобразної форми paisley, відомі більше як «турецький огірок», вільні фасони типу кімоно – квінтесенція цього тренду. Не забувайте про пір’я, хафти чи бахрому, які дуже характерні для східних мотивів і роблять оригінальним будь-який образ.

autumn-trends-by-answear

Red vibes

Похмуру осінню ауру треба освіжати кольорами! Червоний знову на топі, особливо глибокий відтінок Pantone названий Red Pear або Червона Груша, і ще один Valiant Poppy – Червоний Мак. Розкішна соковитість цих кольорів володіє такою глибиною, що стане ідеальним настроєм для осінніх образів. До речі, спробуйте поєднати з бордо, гарантуємо вигляд на мільйон!

autumn-trends-by-answear

Checked madness

Клітинка – бажаний гість кожного осінньо-зимового сезону, проте щоразу вона з’являється в іншій формі. Цього року, носимо речі в клітинку рудих відтінків, жовтого, охри і шоколадної бронзи. Клітинка захопила все: плащі, пальто, пончо, брючні костюми і спідниці. До речі, ловіть наймодніший трік: мікс клітинки із звіриним принтом – така комбінація піднесе Вас на 80-ий фешн-левл, без вагань!

autumn-trends-by-answear

Animal Print

Звірині принти популярні як ніколи. На світових подіумах панує практично єдиний візерунок: плямистий. Покриваємо ним все: плаття-максі, костюми, хутряні пальто, сумочки і взуття. Балансування на межі кітчу і лакшері ще ніколи до цього не було таким бажаним!

autumn-trends-by-answear

Logomania

Великий знак бренду чи дизайнера більше не вважається кітчем. Зауважили неймовірний попит на стиль 80-х і 90-х? Звідси і любов до великих лого, а заодне, масові назви марок на футболках, світшотах, платтях, кепках і навіть на сумках. Цього не стидаються тепер навіть Dior.

autumn-trends-by-answear

80s party

80-ті все ще в топі. Та цього разу переносимо акцент на плаття-міні: обтягуючі, з довжиною вище колін, часто драпіровані, оздоблені паєтками. Вони зроблять Ваш вигляд неймовірно жіночним і сексапільним.

autumn-trends-by-answear

Autumn trends by ANSWEAR >>

Читайте інші статті