Прочитаєте за 3 хв 15 Чер 2024

Надихайтеся святковою колекцією We Are One Sound від Answear.LAB

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Пора літніх святкових днів – ідеальний момент для експериментів з власним стилем. Бренд Answear.LAB у колекції We Are One Sound показує, що кожна жінка може по-своєму інтерпретувати літню моду, виражаючи свою індивідуальність.

– У фестивальній колекції ми хотіли поговорити про діалог між поколіннями жінок, – розповідає Сильвія Яскульська, головний дизайнер бренду.

Жива музика, час, проведений з близькими, веселощі та свобода – літні фестивалі – це не лише спосіб відпочити, але й можливість разом пережити емоції та різні враження. Мода є важливим елементом у цьому й дозволяє нам самовиражатися. Саме ці стилі бренд Answear.LAB включив до святкової колекції We Are One Sound. Відкрийте для себе ці унікальні літні пропозиції.

Дикий Захід і безмежний океан

Колекція We Are One Sound натхненна вражаючим простором Дикого Заходу та дуальністю океану у вигляді його нестримної енергії та всеохоплюючого спокою. Атмосфера цього незвичного поєднання знайшла своє відображення у фотосесії, яка була реалізована на острові Тенеріфе.

Західні та переважно шкіряні елементи, такі як сорочки, короткі шкірянки, китиці та ковбойські капелюхи поєднуються з морськими мотивами – мушлями, рибальськими сітками, рюшами та металевими елементами у відтінках золота, срібла та блакиті. Суворість Дикого Заходу та одноманітність безкрайніх океанських просторів урізноманітнюють елементи тропічного сафарі у вигляді насичених квіткових принтів.

– Символічні переплетення та шнурівка ілюструють зв’язки та взаємовідносини, а контрастні стильові поєднання підтверджують, що крайнощі ідеально доповнюють одна одну. Ця колекція – такий глибокий подих мрій про свободу, коли дивишся на горизонт, і про стосунки, в яких багато що може нас роз’єднувати, але з яких ми можемо так багато почерпнути, – підкреслює Сильвія Яскульська.

У ритмі святкової моди

І музика, і мода об’єднують покоління, стираючи, здавалося б, нерозв’язні відмінності. Колекція We Are One Sound дає жінкам свободу для самовираження та експериментів зі стилем. Тут є сукні-сорочки, сітчасті вироби, сорочки з довгою бахромою або довгі спідниці. Модульні елементи гардеробу, такі як багатофункціональні шарфи або сорочки-трансформери, підкреслюють універсальність колекції.

Атмосфера літнього фестивалю також відображена в матеріалах, використаних у колекції We Are One Sound. Серед них – напівпрозорість, яка є сильним трендом цього сезону, а також легкі, повітряні тканини – натуральна бавовна, модал і віскоза. Більшість одягу пошито в Польщі, а шкіряні елементи сертифіковані “Leather Working Group”, що гарантує їхню найвищу якість.

Колекція не обійшлася без стильного взуття: від ажурних босоніжок до коротких ковбойських чобіт і мюлей. Доповнюють святкові образи прикраси ручної роботи з натуральних дорогоцінних каменів: рожевого турмаліну, чорного гематиту, золотистого піриту, білого коралу та зеленого амазоніту. Кожен з цих каменів відображає розмаїття енергії, необхідної для життя.

Відкрийте для себе колекцію We are One Sound

– Ми задаємо ритм, до якого кожна жінка буде підбирати звуки індивідуально, – підсумовує Агнєшка Пручник, бренд-директор Answear.LAB. – Своєю колекцією ми прославляємо музику та її здатність об’єднувати людей. Ми також відображаємо стосунки, засновані на розумінні та повазі, побудовані через відкритий діалог між поколіннями, – підсумовує вона.

Читайте інші статті